Builds
Banen en opleidingen

Taalcursus op niveau

Het vinden van een goede zakelijke taaltraining is niet gemakkelijk. Als u voor uw werk uw kennis van een buitenlandse taal wilt verbeteren, dan heeft u hiervoor een taalcursus van kwaliteit nodig. U wilt een cursus die zich richt op jargon, met een focus op de branche waarin u werkzaam bent. Een zakelijke taaltraining is nu eenmaal iets anders dan een gewone Spaanse cursus. Daarom heeft The Square Mile zich gespecialiseerd in het samenstellen van taalcursussen die speciaal gericht zijn op de leerdoelen van onze cursisten. Op die manier weet u zeker dat u precies leert wat u nodig heeft voor het uitoefenen van uw functie. Dit is wel zo prettig.

Trainers met ervaring 

Bij het samenstellen van de perfecte zakelijke taaltraining komt veel kijken. Daarom werken bij The Square Mile trainers met ervaring die weten wat u nodig heeft. Zij gaan met u in gesprek over uw wensen en de doelen die u bereikt wilt hebben aan het einde van uw cursus. Zij stellen uw taalcursus speciaal voor u samen en houden hierbij rekening met onder andere de branche waarin u werkt en de functie die u vervult binnen het bedrijf. 

Kies uw cursus 

Waar in Nederland uw bedrijf ook gevestigd is, wij komen graag naar u toe om onze taaltrainingen te geven bij u op de werkvloer. U kunt bij ons terecht voor een taalcursus Spaans en een cursus Italiaans, maar ook voor vele andere talen bent u bij ons aan het goede adres. Het maakt niet uit of u een beginner bent of iemand die zijn taalkennis bij wil spijkeren. Wij hebben cursussen op elk niveau. Neem voor voorbeeldcursussen eens een kijkje op onze website. Als u met ons de mogelijkheden voor uw bedrijf wilt bespreken, twijfel dan niet om contact op te nemen.

Voor meer info : http://www.thesquaremile.nl/