Builds
Woning en Tuin

HK Living? We love it!

Last van de “herfst blues”? Dan hebben wij wat goede ideeën voor in huis! Want met de juiste aankleding bereik je heel erg veel. LEF living zorgt samen met HK Living voor de juiste sfeer en een berg aan inspiratie!

HK Living? We love it!
Het zomerzonnetje is voorbij en de kachel gaat weer aan. Tijd om wat sfeer in je huis te brengen! Aan de herfstbuien kun je immers niet veel doen maar met wat leuke woonaccessoires wel! Wat dacht je van stoer kussens op de bank en een heerlijk warm plaid? Misschien wat gave afbeeldingen op de wand? Wat je ook zoekt, onze HK Living shop heeft het allemaal!

Online shop voor al je woonwensen
LEF living.be is de online shop die je woonwensen in vervulling laat gaan. Vraag je je wel eens af waar de woon- en interieurmagazines hun ideeën en inspiratie vandaan halen? Kijk dan maar eens op de site: www.lefliving.be! Naast kleine artikelen als lampen of accessoires, kun je ook terecht voor meubels. Aan iedere woonruimte in huis is gedacht: van keuken tot slaapkamer, van woonkamer tot tuin.

Hippe merken onder 1 dak Bijkomend voordeel van Lefliving.be; je vindt er alle gave merken onder 1 dak. Zo kun je genieten van je favoriete House Doctor vloerkleed en deze combineren met je Firm Living behang! Alle bestellingen vanaf 50 euro worden gratis bij je thuisbezorgd. En veelal nog de volgende dag! Met zoveel sfeer in je huis heb je in ieder geval geel last van de herfst blues!

Voor meer info : http://www.lefliving.be/