Builds
Woning en Tuin

Een groen dak, een goed idee!

Daken voorzien van begroeiing, ofwel groendaken worden steeds populairder. Deze groene daken zijn niet alleen goed voor het milieu, ook de isolerende eigenschappen zijn ongekend. Daarnaast is een groendak gewoonweg duurzaam. Dakdekkersbedrijf Kewodak heeft twee systemen in de aanbieding:

  • Extensieve groene dakbedekking of kruidendak
  • Intensieve groene dakbedekking of daktuin

Iedere groene dakbedekkingssoort heeft unieke eigenschappen en voordelen. Het grote verschil zit in de ondergrond, het gebruik van het dak en de beplantingsoort. In ieder geval is het van belang dat het dak/ de ondergrond waterdicht is. Daarnaast brengt een groen dak extra gewicht met zich mee. De groene dakbedekking specialist van Kewodak kan u hier meer over vertellen.

Subsidie voor de aanleg van een groen dak.
Steeds meer steden in Nederland verstrekken subsidie als het gaat om het creëren van een groen dak. Een mooi middel om de groene dakbedekking voordelig te plaatsen. Wilt u ook nog eens garantie op het dak en het groen? Kies dan voor de Kewodak Dakmerk Multi Garantie. Dat is 10 jaar lang zonder zorgen genieten van het dak! En ziet u op tegen enig onderhoud? Overweeg dan een service abonnement. Kewodak helpt u graag.

Voor meer info : http://www.kewodak.nl/