Builds
Image default
Banen en opleidingen

NET-developer

NET-developer

Als NET-developer heb je volgende taken :

– je belangrijkste focus ligt in het overigens otnwikkelen van het inherent ontwikkeld erp karton in volgende domeinen : offertebeheer, productieplanning, aankoopbeheer, stockbeheer, leverings- en plaatsingsplanning, nacalculatie, facturatie,. . .
– je opvolgen hierbij je ongelijkheid van a tot z op
– je beheert en zorgt voor interactie tussen externe pakketten en het erp karton
– je bent alsmede betrokken bij de verdere realisatie van de programmatuur en andere uitdagende projecten in een up-t-date software-ontwikkelingsomgeving
– je werkt nauw tezamen met een 4 tal collega ’s en je rapporteert aan de it-verantwoordelijke aanbod je krijgt de verantwoordelijkheid over een uitdagend en afwisselend takenpakket in een hoogtechnologische omgeving.

Je komt terecht in een economisch getraind en groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Je krijgt de ruimte om tezamen met het nering deze functie overigens te ontwikkelen waarbij je inbreng van vermogen bij is. Er wordt een intensieve en specifieke interne content voorzien.
Je wordt begeleid ‘on-the-job ‘ door een ervaren collega en een leidinggevende en krijgt de ruimte om diverse opleidingen te volgen. Je krijgt een uitnodigend loonpakket met tal van extralegale voordelen dat in band staat met je expertise.
Jouw profiel je kan programeren in vb. Net. Cognitie van sql is noodzakelijk, crystal reports is een pluspunt. Ervaring in een productieomgeving is een pluspunt.
Je bent zeer sterk analytisch en je werkt van nature uit sterk projectmatig en klantgericht.
Je communiceert vlot, bent een teamplayer en simultaan werk je ook gaarne autonoom en neem je de nodige verantwoordelijkheid.
De configuratie en bouwkunst van de informatiesystemen volgen en bijwerken naargelang de ontwikkelingen, toegangsrechten inschatten en volgen naargelang de karakteristieken van de gebruikers of de instituten, technische beheerprocedures, gebruiks- en veiligheidsprocedures van de informatica wegennet opstellen, resultaten van het informatiesysteem analyse maatregelen proposities voor de rectificatie van de kwaliteit, de veiligheid en de productiviteit

Geen specifieke studievereisten

https://www.nieuwejobs.com/job/q/developer.html