Builds
Image default
Financieel

In vastgoed investeren leidt tot meer rendement over uw vermogen

In vastgoed investeren zorgt ervoor dat u daadwerkelijk rendement over uw vermogen realiseert. Dit is hét moment; de rentestand is laag en ook de hypotheekrente is al hoger geweest. Het perfecte moment om te investeren in vastgoed en dan in het bijzonder in recreatief vastgoed. Dat zijn de vakantiewoningen waarin u ongetwijfeld wel eens een weekend of midweek heeft gezeten. Bij Center Parcs Vastgoed investeert u zelf in een vakantiewoning en behaalt zo door de jaren heen een serieus interessant rendement over uw geïnvesteerde vermogen.

Maak een bijzondere en interessante stap naar een rendabele investering

In het verleden bracht investeren in vastgoed best wat risico’s met zich mee, maar met name het recreatieve vastgoed geeft in de laatste jaren steeds meer zekerheid. De vraag naar vakanties in eigen land blijft toenemen en met name vakantieparken profiteren van deze trend. Ook voor u als particuliere of klein zakelijke investeerder is dat goed nieuws want hoe groter de vraag naar binnenlandse vakanties, des te hoger zal de bezettingsgraad van vakantieparken- en huisjes zijn. Hoeveel u wenst te investeren in een vakantiewoning is natuurlijk volledig uw eigen keuze, maar deze bijzondere stap biedt u verschillende voordelen.

Redenen om te kiezen voor recreatief vastgoed

De vakantieparken van Center Parcs zijn modern en doorgaans te vinden op mooie plekken in binnen- en buitenland. Dit zorgt ervoor dat de bezettingsgraad hoog is. Wilt u het rendement over de investering veiligstellen, dan doet u dit bij recreatief vastgoed op twee manieren; u kiest voor de vaste garantie óf u geeft de voorkeur aan een gedeelte van de huuropbrengst. Wist u dat het vaste rendement zelfs voor meerdere jaren vast te zetten is? En daarbij geniet u ook nog van diverse fiscale voordelen. In vastgoed investeren was zelden zo aantrekkelijk als nu. Zorg ook voor rendement over uw vermogen en bekijk direct het aanbod van vakantiewoningen.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/