Builds
Image default
Electronica en Computers

Beste laptop merken van september 2022

Er bestaan tegenwoordig zo veel verschillende laptops waardoor u de bomen door het bos waarschijnlijk niet meer ziet. Talloze merken ontwikkelen ieder jaar meerdere laptops voor allerlei doeleinden. Wij zetten de beste laptop merken van september 2022 op een rij zodat u wat makkelijker kunt zien welk merk laptop u graag wilt hebben.

HP laptops

HP is enorm veelzijdig als het gaat om laptops. Ze hebben een groot assortiment waar laptops voor alle soorten gebruikers te vinden zijn. Neem bijvoorbeeld de HP OMEN laptops welke enorm krachtig zijn en zelfs de nieuwste games aan kunnen. Daarnaast zijn er ook basic HP laptops zoals de Pavilion of Envy x360 welke om te klappen zijn en zelfs een touchscreen hebben.

Mocht u echt wat minder budget hebben, dan kunt u bij HP ook terecht voor Chromebooks. Vooral voor de basis- en middelbare school zijn deze laptops erg handig. Ze zijn klein, licht en hebben een batterijduur om een hele schooldag mee te kunnen. Het enige nadeel aan Chromebooks is dat u gelimiteerd bent aan apps uit de Play Store, aangezien er geen software van derde partijen op geïnstalleerd kan worden.

Apple (MacBooks)

Apple staat bekend om onder andere hun MacBooks. Deze laptops draaien op het macOS besturingssysteem en zijn geschikt voor alle soorten gebruikers. Zo heeft Apple de krachtige MacBook Pro voor gebruikers die zware software moeten draaien, en de MacBook Air als u een lichtgewicht laptop zoekt die u vaak onderweg mee moet nemen.

nieuwe macbook m2 van 2022

Twee jaar geleden kwamen MacBooks met de revolutionaire M1-chip op de markt, en dit jaar zijn er ook modellen met de nieuwe M2-chip te vinden. Door deze chip presteren MacBooks veel beter dan voorheen waardoor Apple zeker één van de beste laptop merken van dit moment is.

Het grootste nadeel aan MacBooks is toch wel hun prijs. Als u bijvoorbeeld een 13 inch MacBook Air met M1-chip wilt kopen, dan heeft u mazzel als u hem voor minder dan €1.099 tussen de MacBook aanbiedingen kunt vinden. We raden niet aan om een refurbished MacBook te kopen, omdat de batterijduur vaak een stuk minder is geworden.