Builds
Image default
Eten en drinken

Honingspecialiteiten in de imkershop in Outer

Eet u graag verse honing? In de imkershop in Outer staan ze al jaren klaar om voor u de beste honing te maken. De vers geteelde honing is lekker om puur te eten op de boterham, maar leent zich ook perfect voor andere honingproducten zoals honingkoek of wafels. Ze verkopen zelfs verschillende dranken, propolis, koninginnenbrij, stuifmeel en verzorgingsproducten met honing. Elke werking van honing wordt er gebruikt. Naast al die producten zijn ze ook verdeler van imkermaterialen zoals aangepaste kasten en ramen uit hun eigen schrijnwerkerij naast de shop. U kan er dus terecht voor alle producten uit de bijenkast!

Natuurlijke en geneeskrachtige werking van honing

Er is een grote diversiteit aan honingsoorten en ander honingproducten verkrijgbaar in de winkel nabij Ninove. Ook de geneeskrachtige werking van honing komt terug in hun propolis- en verzorgingsproducten. Het imkerbedrijf biedt zo onder andere capsules, neus- en keelspray en zalf aan in hun winkel. Het product werkt uitstekend als natuurlijk antibacterieel middel en wordt al toegepast in de alternatieve tandheelkunde en algemene geneeskunde. Het is niet alleen lekker, maar het geeft ook een boost aan uw gezondheid. Daarbovenop voorzien ze ook zepen, tandpasta, crèmes en balsems met honing voor een zachte en gehydrateerde huid. Zo kunt u zien dat honing een enorm veelzijdig product is met veel voordelen, waar ze in de imkershop in Outer ten volle gebruik van maken.

Verwen uzelf en koop hun honingproducten online

Kies voor de helende werking van hun honingproducten en koop het natuurlijk medicijn in de vorm die u nodig heeft in de webwinkel. Bekijk zeker ook hun andere producten en verwen uzelf met een heerlijk pakketje krokante honingwafels, een zachte confituur of een honingwijn naar keuze. U kunt een bestelling steeds ophalen aan een verkooppunt of in de imkershop zelf. Kies voor verse, onbewerkte producten, rechtstreeks van de imker.