Builds
Image default
Zorg

Verplegers vinden hier een goede opleiding voor thuisverpleging

Bij Care Support in Houthalen kan je je inschrijven voor een leerzame opleiding voor thuisverpleging. Zij bieden verschillende opleidingen en bijscholingen aan, die gegeven worden over heel Vlaanderen. Er zijn zowel fysieke opleidingen als webinars. Dus ook wanneer je geen tijd hebt om naar een fysieke opleiding te gaan, kan je van thuis uit ook veel bijleren.

Alle bijscholingen en opleidingen in Vlaanderen van deze expert

Dankzij de ervaringsexpertise van de bedrijfsleider kan je er zeker van zijn dat de opleiding voor thuisverpleging er eentje is die je kostbare tijd meer dan waard is. Op voorhand zijn er vaak welkomstdrankjes en -hapjes aanwezig. Je krijgt ook een fiscaal attest en een aanwezigheidsattest. De plaatsen zijn altijd beperkt waardoor je zeker kan zijn dat je alle vragen die je hebt, ook effectief beantwoord krijgt. De opleidingen worden overigens altijd gegeven door iemand die veel ervaring heeft met het onderwerp. Een ervaringsdeskundige kan namelijk veel meer en veel beter vragen beantwoorden over thuisverpleging. Dit weet deze zaak maar al te goed, de oprichter is namelijk zelf psychiatrisch verpleegkundige. Hij begon de zaak om de meest kwalitatieve thuiszorg aan te kunnen bieden. Wanneer je blijft bijleren, ben je zelf ook zeker dat je zorg van de hoogste kwaliteit is. Ze bieden naast een opleiding voor thuisverpleging ook nog andere diensten aan voor thuisverpleegkundigen in hoofd- of bijberoep. Ze bieden administratieve ondersteuning en dankzij hun Care Community kan je zelfs vervanging vinden of tijdelijke ondersteuning voor je praktijk.

Schrijf je vandaag nog in voor een leerrijke les

Via deze gemeenschap voel je je als thuisverpleegkundige volledig ondersteund. Van een opleiding voor de nieuwe en ervaren thuisverpleging, tot administratieve ondersteuning en gewoon een plek waar je je hart kan luchten, ze hebben alles. Bekijk op hun site de verschillende manieren waarop je lid kan worden en hun voordelen. Of schrijf je in voor een les zonder lid te zijn, het is allemaal mogelijk. Twijfel niet, je zal er zeker baat aan hebben.

https://www.care-support.be/