Builds
Image default
Zorg

Als zorginstelling een projectverpleegkundige inhuren

Heb je als zorginstelling een openstaande vacature voor een kortere periode, bijvoorbeeld enkele weken of maanden? Dan zet je hier een projectverpleegkundige op in die gedurende het project werkzaam is binnen je zorginstelling. Bij Pulse HCS met het hoofdkantoor in Edegem kun je terecht om een passende verpleegkundige te vinden. Dit bedrijf biedt dienstverlening voor en door zorgverleners aan.

Hoe werkt een projectverpleegkundige?

Een projectverpleegkundig is tijdelijk werkzaam binnen een zorginstelling en werkt aan een specifiek project. In principe gaat het om een verpleegkundige net als iedere andere, maar dan voor een kortere termijn, bijvoorbeeld een aantal weken of maanden. Als zorginstelling is dit ideaal als je voor een kortere periode een extra kracht nodig hebt die gespecialiseerd is in de functie. Deze flexibele medewerker heeft veel vakkennis en ervaring dankzij de regelmatige rotaties.

De voordelen

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het kiezen voor een projectverpleegkundige ten opzichte van een medewerker in vaste dienst. Je vindt zo namelijk een werkkracht op maat die precies bij het project past, wat vaak lastig is als je meerdere projecten hebt en één vaste medewerker. Daarnaast heeft de verpleegkundige geen andere verplichtingen in het bedrijf en gaat alle aandacht naar het project. Dit geeft betere resultaten, werkt kostenbesparend, én tijdbesparend. De frisse blik van de verpleegkundige biedt nieuwe inzichten, die zowel op korte als lange termijn van hoge waarde kunnen zijn.

Hier kun je terecht

Bij Pulse HCS vind je een projectverpleegkundige die binnen jouw zorginstelling past. Je begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij het bedrijf op locatie langskomt. Vervolgens onderteken je een raamakkoord en word je voorgesteld aan een geschikte verpleegkundige. Als dit van beide kanten een match blijkt, gaat de verpleegkundige aan de slag in de zorginstelling. Zo niet, word je voorgesteld aan een andere potentiële projectmedewerker. Zodra het contract ondertekend is, heb je een gespecialiseerde zorgprofessional in je instelling. Surf naar www.pulsehcs.be voor meer informatie.

https://www.pulsehcs.be/