Builds
Image default
Woningen

Kunststof CNC voor de perfecte afwerking van je producten

Een product ontwikkelen is pas helemaal geslaagd als ook de afwerking naar wens is. Dat bereik je met kunststof CNC-afwerking. Dit kan worden toegepast op diverse producten van kunststof, zowel eind- als halffabricaten. Inn-Mould in Beveren-Waas kan daarbij ook het gietwerk verzorgen. Je kunt dan je product door hetzelfde bedrijf laten produceren en afwerken. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Ook bespaar je veel tijd omdat extra transporten niet nodig zijn. Bovendien werkt het bedrijf met zeer aantrekkelijke tarieven, zowel voor grote als kleinere partijen. Voordat een bewerking wordt uitgevoerd kan een proef worden gedaan. Je kunt dan vooraf het eindresultaat beoordelen en afwegen of de kwaliteit voor jou naar wens is.

Een geavanceerd CNC-machinepark

Het bedrijf beschikt over een uiterst innovatief machinemark waarmee hoogwaardig kunststof CNC kan worden afgeleverd. De jarenlange ervaring van dit familiebedrijf speelt daarbij natuurlijk ook een belangrijke rol. De kleinschaligheid zorgt bovendien voor korte lijnen in de communicatie. Aanpassingen in het proces kunnen in veel gevallen snel worden doorgevoerd om een nog beter eindresultaat te bereiken. Het doel is altijd om een duurzaam product af te leveren. Een streven dat voor steeds meer bedrijven belangrijk is.

Benieuwd naar de kosten voor CNC-afwerking?

Met CNC-bewerking krijgen kunststofproducten een upgrade die om meerdere redenen gunstig uitpakt. Het product zal zeker beter in de markt liggen. Daarom is het verstandig om deze bewerking te laten uitvoeren. Wil je kunststof CNC-afwerking laten uitvoeren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor je opdracht. Geef in de opdracht aan wat precies de bedoeling is. Dan kan er direct een maatwerk offerte worden opgesteld. Uiteraard wordt er contact opgenomen als er onduidelijkheden zijn om een prijsopgave te geven. Vanzelfsprekend kun je contact opnemen als je vragen hebt over de diensten van het bedrijf. Een deskundige medewerker staat je graag te woord.

https://www.innomould.be/