Builds
Image default
Hobby en vrije tijd

Laat de kinderen spetteren en spelen op het leukste zwemfeestje

Op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje? Organiseer dan een plezierig zwemfeestje in het stedelijke zwembad van Geel. Hier zullen de kinderen sportief en uitbundig spelen in de vele prachtige baden. Na afloop zoekt u misschien nog een plek waar de feestgangers even uitblazen en lekker kunnen eten. ’t Zwemkaffee is hiervoor de uitgelezen optie. Vlak naast het zwembad zullen de kinderen aan tafel kunnen zitten en genieten van de typische lekkernijen voor een kinderfeestje. Kies daarvoor uit de arrangementen die zij tegen voordelige prijzen aanbieden. Een zwemfeestje regelen was nog nooit zo makkelijk geweest!

Uitgebreid spelen en smullen op dezelfde locatie

Bij ’t Zwemkaffee kiest u uit een van de vier eetarrangementen voor een zwemfeestje. Maak de keuze uit hotdogs, Bicky burgers, frietjes & curryworst of pizza als feestmaal voor de jongsten. Hierbij krijgen ze telkens de keuze uit een frisdrank en een ijsje of zakje chips om het feest compleet te maken. Zou u als begeleider liever iets anders eten? Dan zal het uitgebreide keuzemenu van de brasserie zeker iets voor u hebben. De vele gerechten die hierop staan zorgen ervoor dat iedereen wel iets lekkers bestelt, jong of oud. Is uw feestgezelschap met meer dan tien personen? Dan geniet de jarige van een heerlijk glaasje kinderchampagne van het huis!

Een mooie afsluiter voor elke zwempartij

Organiseert u eerder een zwemfeestje voor een ander gezelschap, bijvoorbeeld een activiteit van een jeugdbeweging? Dan is ’t Zwemkaffee ook de perfecte locatie hiervoor. Kies daarvoor uit de aangepaste arrangementen en geniet van een friet, met eventueel een curryworst, of een smoske tegen een mooie prijs. Vervolgens geldt hier dat de korting per persoon verhoogt naarmate de omvang van uw gezelschap groter is. Laat al uw kinderen daarom zorgeloos genieten van een zwemfeestje. Bij ’t Zwemkaffee kan u tevens enkel terecht voor de reservering in verband met eten en drinken. Voor toegang tot het zwembad zelf moet u contact opnemen met het Stedelijke Zwembad van Geel zelf.

https://www.tzwemkaffee.be/