Builds
Image default
Horeca

Betaalbare én milieuvriendelijke disposables kunt u online kopen in deze webshop

Wanneer u een evenement of festival organiseert of cateringbestellingen of take-away verzorgt, maakt u veelvuldig gebruik van wegwerpverpakkingen. U bespaart een hele hoop tijd en kosten als u al uw disposables online kunt kopen bij één aanbieder. Bij De Disposable Shop vindt u een ruim aanbod aan milieuvriendelijke disposables die ook nog eens erg betaalbaar zijn. De producten worden gemaakt met materialen die geen schade toebrengen aan het milieu, zoals bamboe, karton en palmblad. Bekijk het aanbod en ontdek of de disposables waar u naar zoekt op voorraad zijn!

Bekijk het aanbod aan duurzame én voordelige kwaliteitsproducten

Het aanbod van De Disposable Shop bestaat uit onder andere borden, bestek, tasjes, zakjes en meer. Ook wanneer u warme dranken serveert bij uw horecabedrijf of op uw evenement, vindt u een passend alternatief in de webshop. Omdat er veel verschillende prints en stijlen beschikbaar zijn, kunt u altijd wel disposables online kopen die bij uw huisstijl aansluiten. Is het product dat u zoekt niet beschikbaar of wilt u advies over welk soort materiaal of welke disposable het meest geschikt is? Dan helpen de deskundige medewerkers van deze specialist u graag met persoonlijk advies.

Verruil uw plastic verpakkingen voor een duurzame variant

De disposables die u online kunt kopen bij deze webshop zijn een duurzaam alternatief op plastic verpakkingen. Zo wordt er minder koolstof uitgestoten bij het productieproces, wordt er gebruik gemaakt van restproducten zoals suikerriet en zijn de materialen bovendien te recyclen. Het gebruik van deze disposables heeft geen invloed op de smaak van uw product en houdt het tevens voor langere tijd op temperatuur. Zo biedt u uw klant of gast nog steeds dezelfde kwaliteit aan, maar dan met nét een stapje extra! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw horecabedrijf? Bezoek dan direct de website van deze aanbieder. U heeft dan ook de mogelijkheid om de producten direct te bestellen.