Builds
Image default
Horeca

Een rustieke feestzaal voor uw huwelijk in de buurt van Brussel

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een feestzaal om uw huwelijk op een onvergetelijke wijze te vieren? Bij Salons Waerboom is de viering van uw bruiloft in goede handen. Dit complex ligt in Groot-Bijgaarden, in de buurt van Brussel, te midden van het groen. U kunt hier een zaal in een stijlvolle, bourgondische stijl huren. Het feest wordt helemaal geregeld op de manier zoals u en uw partner dat graag willen. Er is niet alleen een bruidssuite aanwezig, maar ook een grote hoeveelheid overnachtingsplaatsen voor uw gasten.

Plan het huwelijksfeest dat bij u past

Gaat u uw bruiloft groots vieren samen met een grote groep familie en vrienden? Misschien heeft u veel liever een intiem samenzijn met enkele gasten. Bij Waerboom vindt u de feestzaal voor uw huwelijk, of het nu een grote of een kleine zaal is. De ervaren medewerkers van het bedrijf zullen met u overleggen wat de ideale manier is om uw feest vorm te geven. Waerboom heeft connecties met bloemenleveranciers en DJ’s, maar u kunt natuurlijk zelf kiezen met wie u werkt. De catering zal worden verzorgd door Waerboom zelf. Uw gasten zullen gebruik kunnen maken van de royale parkeerplaats die bij het complex hoort.

Neem contact op voor een onvergetelijk feest

Op de grote dag zelf zal alles op rolletjes lopen als u ervoor kiest om de feestzaal voor uw huwelijk te huren bij Salons Waerboom. Vanaf het moment dat ze de tuinen binnentreden, ademen uw gasten de sfeer in van uw stijlvolle feest. Met een heerlijke maaltijd aan mooi gedekte tafels vieren ze deze gelegenheid met u en uw partner. Een maître houdt in de gaten dat alles op tijd gebeurt, zodat u zelf zonder zorgen kunt genieten van het moment. Wie ervoor kiest om te overnachten in het hotel, kan de volgende dag ontspannen in de spa die op loopafstand gelegen is. Bent u geïnteresseerd? U kan de juiste contactinformatie terugvinden op de website.

https://www.waerboom.com/