Builds
Image default
Eten en drinken

Kant-en-klare cocktails van een specialist

Wanneer je geen zin hebt om alle ingrediënten te kopen om een cocktail mee te maken, maar toch zin hebt in een cocktail, dan zijn kant-en-klare cocktails iets voor jou. Deze goed gemixte cocktails kun je bestellen bij online cocktailbars, zoals BarBasille uit Izegem, in de provincie West-Vlaanderen. Hier worden de cocktails getest op smaak en verhouding, alvorens ze de deur uitgaan. Het resultaat? Een prima cocktail die bij jou aan huis bezorgd wordt. Als je een feestje hebt met vrienden, familie of zakelijke relaties en je jouw gasten een goede cocktail wilt voorzetten, of je zelf gewoon wilt genieten van aan huis geleverde cocktails, dan bieden de kant-en-klare cocktails van deze specialist uitkomst.

Kant-en-klare cocktails in zakjes

Je favoriete cocktail kun je in meerdere vormen bestellen: in een glazen fles, in een cadeaubox of in een zakje. Laatstgenoemde zijn de bagged cocktails en dit is een portie van een kant-en-klare cocktail. Deze kant-en-klare cocktails kun je ook cadeau doen, aangezien je er een wenskaart bij kunt kopen die je kunt voorzien van een persoonlijke boodschap.

Ontdek het assortiment van bagged cocktails

Niet alle bekende en speciale kant-en-klare cocktails van BarBasille vind je op de website in portievorm. Dit zijn de cocktails die je wel kunt kopen in een zakje: Aviation, Bramble, Eva, Mai Tai, Martinez, Negroni en Singapore Sling. De bagged cocktails lenen zich uitstekend voor als je gewoon eens een cocktail wilt proeven of als je slechts een of twee cocktails wil bestellen. Voor een bagged cocktail betaal je slechts zeven euro. De smaak van deze kant-en-klare cocktails is hetzelfde als die van een cocktailbar, waardoor je snel en zonder gedoe kunt genieten van een heerlijk drankje. Het enige wat je zelf toe moet voegen, is ijs. Je schenkt je cocktail in, roert en bent al klaar om verwend te worden. Ontdek snel het aanbod op de website van deze cocktailspecialist en bestel vandaag nog!

https://barbasille.com/