Builds
Image default
Eten en drinken

Geniet van lekker ijs op je evenement in Brasschaat

Organiseer je binnenkort een evenement en ben je nog op zoek naar wat leuke eetstandjes? Dan kan een ijskar natuurlijk niet ontbreken op dit feest. Bekijk daarom even colorsroomijs.be. Dit bedrijf in Brasschaat verkoopt ontzettend lekker ijs doorheen het jaar. Maar je kan ook vragen of ze langskomen met hun ijskar ‘t IJsbeertje op je feest. Op een zomers evenement bijvoorbeeld, kunnen ijsjes natuurlijk niet ontbreken.

De lekkerste zoetigheden in één ijskar

Wil je ervoor zorgen dat de gasten op je evenement kunnen genieten van lekkere zoetigheden? Dan kan je de ijskar van Colors uitnodigen op je feest. Naast ijs van verse hoevemelk heeft dit bedrijf uit Brasschaat ook nog enkele warme desserts die ook op winterevenementen zouden smaken. Denk hierbij aan lekkere pannenkoeken en wafels met slagroom, warme krieken, vers fruit of heerlijke warme chocoladesaus. Daarnaast hebben ze nog andere zoetigheden zoals een slush, suikerspinnen en popcorn. Een zeer ruim aanbod, waar elke gast wel iets zal vinden om van te smullen. De ijskar van deze firma uit Brasschaat kan je huren voor alle evenementen en feesten in de ruime omgeving van Antwerpen. Twijfel daarom niet langer en plaats je boeking. Voor je het weet heb je een ruim assortiment aan heerlijke ijssmaken op je evenement.

Boek de ijskar van dit bedrijf voor je volgende feest

Heb je even gekeken naar het hele aanbod van dit bedrijf? Twijfel dan niet langer en laat iedereen op je feest in Brasschaat genieten van de lekkerere smaken van ijs uit deze ijskar. Je kan de kar simpelweg huren door hun contactformulier in te vullen. Daarna nemen de werknemers van dit bedrijf contact met je op om alle praktische zaken verder te regelen. Als je graag persoonlijke contact opneemt of nog wat vragen heeft, kan je hen ook telefonisch bereiken. Dit bedrijf geeft zo snel mogelijk een antwoord op al je vragen.

https://colorsroomijs.eu/feestjes/