Builds
Image default
Eten en drinken

Gerechten met eigentijdse twist in brasserie te Geel

Wil jij graag eens uit eten gaan in het gezellige Geel en ben je hiervoor nog op zoek naar een brasserie? Dan is Bistro Louisa zeker iets voor jou. Er staat in deze brasserie in Geel een heel team klaar met allerlei lekkere gerechten. Je vindt er de echte klassiekers, maar met een eigentijdse twist. Zo krijg je telkens weer een nieuwe ervaring wanneer je hier gaat eten.

Steun lokale boeren

Als je langsgaat bij deze brasserie in Geel, geniet je niet alleen van overheerlijk eten, maar steun je ook de plaatselijke boeren. Al het eten wordt namelijk bereid met lokale producten. Deze experten passen hun menu hiervoor ook aan. Je rekent daarom steeds op een vernieuwd en seizoensgebonden menu. Op die manier beperk je niet alleen je eigen ecologische voetafdruk, maar help je ook het milieu. Neem dus zeker een kijkje hoe je zelf je steentje kan bijdragen.

Welkom op elk moment van de dag

Het team van Bistro Louisa serveert van maandag tot donderdag lekkere hapjes en drinken tussen 12 uur en 18 uur. Dit is perfect als je even iets wilt drinken met vrienden of als je nog een brasserie in Geel zoekt om ’s middags te eten. Als je gewoon een snack zoekt, hebben ze bijvoorbeeld een kaasplankje of een lekker, zoet stuk taart in hun aanbod. Dit maken ze altijd vers voor jou. Op vrijdag en zaterdag is de bistro langer open zodat je langs kan gaan om het seizoensgebonden menu uit te proberen.

Reserveer vandaag nog

Als je zeker wilt zijn dat je een tafel hebt in deze bistro, reserveer dan vandaag nog online. Je kan dit ook steeds doen door hen te bellen of een e-mail te sturen. Ook bij vragen over het menu of hun openingsuren, kan je hen altijd contacteren. Ze staan je met veel plezier te hulp en beantwoorden al jouw vragen.