Builds
Marketing

Adverteren met Google cpc systeem

Effectief adverteren met Google cpc

Kent u het advertentie systeem van Google? U kent het wel wanneer u iets zoekt via Google dan ziet u altijd die gekleurde resultaten bovenaan de pagina. Dit zijn de Google AdWords advertenties. Het mooie aan dit systeem is dat u zelf uw eigen zoektermen kunt kiezen en deze vervolgens aan een advertentie kunt koppelen. Wanneer een potentiële klant 1 van de zoektermen invoert in de zoekmachine dan word uw advertentie direct geactiveerd. 

Deze vorm van online marketing noemen we ook wel Sea. Oftewel search engine optimalisation. In de internetmarketing wereld is deze vorm van adverteren verreweg de meest populairste. Momenteel zijn er ook nog andere cpc systemen zoals die van Marktplaats Admarkt maar deze hebben lang niet zoveel functionaliteiten. 

Sea vs Seo

Een veel besproken onderwerp onder marketeers in Nederland. Welke van de 2 werkt nu het beste? Mediadeboer weet dat er geen sprake is van welk systeem beter is dan het ander. Het verschilt namelijk heel erg want bij de ene onderneming worden er andere doelstellingen geambieerd dan bij de ander. Pas wanneer de wensen en behoeftes van een internet ondernemer in kaart zijn gebracht pas dan kan je bepalen welk medium ervoor gaat zorgen dat je het snelst bij je doelstellingen komt. Een combinatie van beiden is erg in trek.

Laat u adviseren over een marketing strategie

Het is simpelweg niet aan te raden zelf met dit soort activiteiten aan de slag te gaan. Het gaat hier om zeer geavanceerde cpc systemen waar u de nodige kennis voor moet hebben. Het is niet voor niks dat Google certificeringen en Badges uit geeft. Wanneer u er toch voor kiest om dit zelf te doen dan loopt u de kans op erg hoge kosten. Laat u vrijblijvend adviseren door een online specialist van Mediadeboer. Wij helpen graag meedenken over een online marketing strategie voor uw onderneming.

 

Voor meer info : http://mediadeboer.nl/adwords-uitbesteden/