Builds
Eten en drinken

Vers voor thuis kookt voor u!

Vers voor thuis is een bedrijf dat verse en lekkere maaltijden in een handomdraai bij jou op tafel kan leveren! Zij bieden mensen maar voornamelijk ouderen de kans om toch gezond te eten wanneer zij dit lichamelijk niet meer aankunnen of om andere uiteenlopende redenen.

Vers voor thuis maakt alleen maar gebruik van verse producten die door lokale bedrijven geleverd worden. Het bedrijf is dan ook gespecialiseerd in het koken van lekkere en tevens koelverse maaltijden met de beste ingrediënten van het seizoen.

Wij koken jullie genieten!

Voor lekkere en verse maaltijden in een handomdraai bij u op tafel, bieden wij u de uitkomst. Wij zijn gespecialiseerd in het koken van lekkere en koelverse maaltijden met de beste ingrediënten van het seizoen. Kortom je hoeft in de toekomst niet zelf meer te koken, dit wordt allemaal voor jou gedaan.

Aan deze maaltijd service zitten een aantal voordelen verbonden, die hieronder op een rijtje worden gezet:

– Zelf een (proef)pakket samenstellen.
– Gratis bezorging.
– Zelf bestellen, je kan tevens de frequentie van bestellen zelf bepalen.
– Landelijke bezorging.

Het fijne aan deze maaltijd service is dat je zelf kunt bepalen hoevaak je wilt bestellen. Dus als je bijvoorbeeld maar twee keer in de week wilt bestellen is dit ook mogelijk. Het is dus ideaal te combineren met zelf koken, het is maar net wat je zelf wilt. Voor ouderen is het in ieder geval de perfecte uitkomst, zij hoeven nu niet meer zelf te koken en boodschappen hiervoor te doen. Uit het verleden is dan ook gebleken dat ouderen hierdoor een zorg minder hebben.

 

Voor meer info : http://www.versvoorthuis.nl