Builds
Auto

Zakelijk of privé? Leasen is altijd een goed idee

Zorgeloos genieten van een comfortabele auto? Dat kan. Een Volkswagen Caddy leasen maakt dit voor jou mogelijk. Hoe? Door middel van auto lease. Het leasen van een auto is een overeenkomst tussen een leasemaatschappij en een klant. Op grond van deze overeenkomst stelt de leasemaatschappij gedurende een bepaalde periode en tegen een bepaalde vergoeding een auto aan haar klant ter beschikking. Er zijn verschillende manieren om een auto te leasen. De twee bekendste vormen van auto leasen zijn te onderscheiden in:

  • Zakelijk leasen
  • Privé leasen

Geen bijtelling betalen?

Je kunt bij zakelijk leasen de keuze maken om wel of niet privé in de auto te rijden. In Nederland betalen we fiscale bijtelling voor het privégebruik van een auto van de zaak. Een voordeel is dat je dan zonder verdere kosten naar je vakantieadres in bijvoorbeeld Spanje kunt reizen. Wanneer je echter alleen zakelijke kilometers maakt, hoef je geen bijtelling te betalen. Deze kosten neemt de werkgever op zich. Deze manier van leasen biedt ruimte voor maximaal 500 kilometers in privésfeer op jaarbasis. Hierbij is het van groot belang een goede en sluitende administratie bij te houden. Elke kilometer dient in een dagboek bijgehouden te worden. Natuurlijk kun je op weg naar werk de kinderen op school afzetten en boodschappen doen op de terugweg van werk.

Privé lease gemak

Is een zakelijke lease auto op dit moment voor jou geen optie? Dan is er altijd nog de mogelijkheid om privé een auto te leasen. Dit houdt in dat je voor een bepaalde periode elke maand een van tevoren vastgesteld leasebedrag betaalt. Je krijgt hiervoor een nieuwe auto die je na de afgesproken periode, weer inlevert. Je kunt dan vervolgens weer een andere auto leasen. Bij het privé leasen van een auto gelden dezelfde (kosten)voordelen als bij het zakelijk leasen. De benzine betaal je natuurlijk wel altijd zelf. Een Volkswagen Caddy leasen is, zowel privé als zakelijk, bij veel leasemaatschappijen mogelijk.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen