Builds
Telefonie

iPad reparatie en bescherming

Gecertificeerde iPad reparatieshops kunnen meer dan alleen schermen vervangen.

Mocht je een iPad hebben met een gebroken scherm, dan is het logisch dat je dit scherm laat repareren bij een iPad repairshop, want met een gebroken scherm valt er niet veel te doen met je iPad. Toch zijn er veel iPadgebruikers die andere kleinere defecten gewoon laten zitten. Denk b.v. eens aan een snel leeglopende accu, een kraakmicrofoon of een defecte trilfunctie. Het zijn kleine defecten maar je kunt je er groen en geel aan ergeren. Ze verpesten vaak je het genot van je iPadgebruik. Ga ook met die kleine defecten eens langs een gecertificeerde repairshop. Op de meeste kleine reparaties kun je meestal gewoon wachten. En de onkosten zijn vaak minimaal. En daarna geniet je weer voor 100% van je iPad!

 

Ik ga met mijn defecte iPad naar een iPad reparatie winkel, wat moet ik in de gaten houden?

Niemand vindt het leuk om geld uit te geven aan een iPadreparatie. Dus ga je bewust googelen als je iPad defect is, om te weten te komen wat een iPadreparatie je gaat kosten. Maar als je puur alleen naar de reparatieprijs kijkt, kom je soms bedrogen uit. Want na de reparatie ga je weer aan de slag met je iPad. En wat gebeurt er als je iPad weer defect raakt? Heb je dan garantie, en waarop ? en hoelang? Informeer je goed als je je iPad afgeeft bij een repairshop. Worden er originele onderdelen ingezet? Vraag ook altijd tevoren wat een iPadreparatie je gaat kosten, laat het desnoods op papier zetten. Als je op deze manier met je defecte iPad naar een repairshop gaat, sta je nooit voor verrassingen.

 

New Phone Repair staat goed bekend als iPad repairshop

 

In België heb ik goede ervaringen met  New Phone Repair. Zij staan bekend als een betrouwbaar bedrijf, waar je je iPad zonder risico kunt laten repareren. Zij hebben verschillende vestingen, maar werken ook met een opstuurservice. Zij houden de klanten goed geïnformeerd tijdens het reparatieproces. De tarieven die zij hanteren zijn goed betaalbaar, belangrijker vind ik dat ze garantie geven op de vervangen onderdelen en de reparatie. Een aan te raden bedrijf, mocht je een defecte iPad hebben.

 

iPad hoes bestellen?

Dit kunt ook doen gemakkelijk vanauit thuis. Ga naar iPadspullekes.nl en bestel uw iPad hoes online

Voor meer info : http://www.ipadreparaties.be