Builds
Woning en Tuin

De foto van je dromen op plexiglas

Wil je eens wat anders dan een traditioneel schilderij kopen als geschenk? Ben je gek van foto’s, maar mag het net dat tikkeltje meer zijn? Al eens aan een foto op plexiglas gedacht? Deze foto’s blinken als een spiegel, blijven haarscherp en zijn ongetwijfeld de blikvanger in je interieur. Bij canvaswinkel.nl hebben ze zich al jaren geleden gespecialiseerd in foto’s op plexiglas en daar kan jij alleen maar je voordeel mee doen.

Sprankelende kleuren, haarscherpe beelden

Vanuit elke hoek lijk je over een ander foto te beschikken. De lichtinval speelt met de foto op plexiglas en geeft deze steeds een andere uitstraling. Sprankelende kleuren, heldere tinten en een levendigheid, die je enkel bij een foto op plexiglas ziet, dat garandeert canvaswinkel.nl. Al jaren perfectioneren ze hun druktechnieken om tot de ideale oplossing te komen, en met succes! Honderden klanten hebben al laten weten uiterst tevreden te zijn over de hun foto’s en canvassen, want ook dat deze kan je online bestellen.

Plexiglas in elk formaat

Groot, klein, hoog of laag, het maakt voor canvaswinkel.nl niet uit. Je bestelt je foto op plexiglas immers volledig op maat. Tot 290 x 150 cm kan je je eigen afmetingen ingeven. Een ongekende vrijheid, die ervoor zorgt dat je foto op plexiglas optimaal tot zijn recht komt. Geen zorgen meer over het al dan niet passen van de foto in je interieur. Gewoon de beschikbare ruimte even opmeten en de afmetingen ingeven op de site.

Ongeacht het formaat, het plexiglas is steeds 6 mm dik, wat een garantie is voor kwaliteit. Dit zorgt voor voldoende stevigheid, zonder dat je moet toegeven op het uitzicht. Met deze 6 mm blijft je foto op plexiglas stijlvol en niet te prominent aanwezig. Een foto op plexiglas vergt bijzonder weinig onderhoud. Omdat deze waterbestendig is kan je er af en toe eens met een klamme doek of stofdoek overgaan en klaar.

Meer dan 7.000 leuke foto’s kan je op canvaswinkel.nl vinden. Ze selecteerden de beste fotografen en maken het mogelijk hun werk te bestellen. Ben je echter zelf amateurfotograaf of heb je de perfecte foto om op plexiglas te vereeuwigen, dan kan dit! In enkele seconden heb je je eigen foto doorgestuurd en wordt deze achteraan op het plexiglas gedrukt. Deze techniek zorgt er overigens voor dat je fantastisch scherpe foto’s op plexiglas krijgt.

Elke foto op plexiglas wordt netjes bij je thuis afgeleverd met een luxueus ophangsysteem

Dit makkelijk te monteren systeem, zorgt ervoor dat je foto helemaal tot zijn recht komt en stevig aan de muur hangt. Bekijk vandaag nog rustig alle mogelijkheden op canvaswinkel.nl. Naast foto’s op plexiglas vallen er nog heel wat andere opties zoals Dibond te ontdekken.

Voor meer info : https://www.canvaswinkel.nl/produkten/foto-op-plexiglas/