Builds
Image default
Woning en Tuin

Deze specialist maakt meer dan enkel landelijke keukens op maat

Vindt u landelijke keukens ook zo prachtig en wilt u graag een keuken op maat laten maken in deze stijl voor uw huis? Maar wilt u de landelijke stijl ook doortrekken in de rest van uw interieur? Reken dan op de expertise van Eiken Project uit Stabroek, provincie Antwerpen. Dit bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen en bouwen van landelijke keukens op maat. Echter houdt de expertise daar niet op. U kunt het bedrijf ook inschakelen voor totaalprojecten voor het interieur van uw woning.

Geniet van de landelijke stijl in uw huis

Heel wat mensen zijn betoverd door een interieur in een landelijke stijl. Dat is niet verwonderlijk, want deze stijl is tijdloos en toch veelzijdig. Een interieur in deze stijl straalt bovendien rust en warmte uit, zodat iedereen er zich al snel thuis voelt. Het zal u dus niet verbazen dat veel mensen kiezen voor landelijke keukens op maat. De keuken is immers het hart van elk huis en de landelijke stijl maakt deze ruimte nog meer uitnodigend. Voor zijn keukens, werkt Eiken Project met massief eiken hout van uitstekende kwaliteit. Het materiaal is niet enkel duurzaam, maar ook zeer veelzijdig. Daarom vervaardigt het bedrijf er bijvoorbeeld ook unieke meubelen van. Denk hierbij aan een buffetkast of boekenkast op maat, of zelf een badkamermeubel. Zo kunt u de landelijke stijl introduceren doorheen uw huis. Eiken Project uit Stabroek (Antwerpen) is dus meer dan enkel een keukenbouwer; ook uw totaalprojecten worden er met zorg uitgevoerd.

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de landelijke keukens en meubels op maat vervaardigd door Eiken Project? De zaakvoerder van het bedrijf vertelt u er graag meer over. Kunt u niet wachten om inspiratie op te doen voor uw eigen interieur? Dan vindt u op de websites alvast enkele voorbeelden. Hier vindt u ook de nodige contactgegevens om een afspraak te maken voor uw persoonlijk keukenontwerp

https://www.eikenproject.be/index.php