Builds
Image default
Woning en Tuin

Kies voor RENSON en geniet van een prachtige terrasoverkapping

Wilt u een mooie plek in jouw tuin om helemaal tot rust te komen? Dan moet u zeker bij Mevac te Herselt zijn. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het verzorgen van een prachtig terras. Voor de terrasoverkapping maken ze gebruik van materialen van het merk RENSON. Dit merk biedt enorm veel mogelijkheden en biedt u de kans om maatwerk te laten verrichten. Door de deskundigheid en het vakmanschap van de medewerkers van Mevac weet u zeker dat uw terrasoverkapping perfect is afgewerkt en u voor lange tijd zal dienstdoen als een pronkstuk in uw tuin.

Maak gebruik van de lichtdoorlatende lamel

Eén van de producten die RENSON aanbiedt voor uw terrasoverkapping is de lichtdoorlatende lamel. Deze toepassing is ideaal om controle te krijgen over de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur op uw terras. Op uitzonderlijk warme dagen wilt u namelijk een plek in de schaduw creëren waar het lekker koel vertoeven is. Daarom sluit u deze lichtdoorlatende lamel en krijgt u een donkerder terras. Als u dan weer het zonlicht wilt doorlaten, kunt u eenvoudig de lamellen openklappen en de warmte laten terugkeren. Dit kunt u allemaal doen zonder dat u moet riskeren om in de regen te zitten. Bij Mevac te Herselt vertellen ze u graag veel meer over de voordelen van een lichtdoorlatende lamel en andere mogelijke toepassingen.

Het perfecte merk voor iedereen

Door te werken met materiaal van RENSON kunnen ze bij Mevac iedereen tevreden maken met een terrasoverkapping. Ontdek daarom zelf wat hun aanbod aan mogelijkheden voor u kan betekenen door contact op te nemen met de medewerkers. Zij staan u altijd van dienst en bieden ook advies op maat aan. Zo maakt u ongetwijfeld de juiste keuze en geniet u voor lange tijd van een prachtig terras in uw tuin. U bent alvast voorbereid voor de zomerse dagen!

https://www.mevac.be/