Builds
Image default
Woning en Tuin

Onbegrensde mogelijkheden met PVC spanplafonds

Moet u nog overtuigd worden van het gebruiksgemak en de functionaliteit van spanplafonds? Waarschijnlijk niet, want een pvc spanplafond heeft heel wat voordelen.

 

Een nieuw spanplafond zonder breekwerk

Wenst u uw plafond onder handen te nemen, maar dit zonder breekwerk en vuil? Dan vormen spanplafonds de perfecte oplossing voor u. Met doek of folie legt u als het ware een laag over uw bestaande plafond, waardoor deze er weer als nieuw uitziet. Handig, zeker als u weet dat deze folie zowel mat, glanzend, satijn of als textiel beschikbaar is. De mogelijkheden zijn enorm en bij Camee gidsen ze er u door. Zo beschikt u in geen tijd over een geweldig pvc spanplafond.

 

Spanplafonds zijn populair

Nog nooit van een spanplafond gehoord? Zonde! Eigenlijk is een spanplafond niet meer dan een doek of folie die de vorm van uw huidige plafond volgt en daaronder wordt opgespannen. Een onmiddellijk egaal resultaat is het gevolg. Er is geen onderliggende structuur nodig en ook breek- en kapwerk behoren tot het verleden. U krijgt dus eigenlijk een nieuw plafond, zonder zorgen. Logisch dat Camee de vraag naar spanplafonds amper kan bijhouden. Maar geen paniek, ook bij u kunnen ze op korte termijn de nodige werken komen uitvoeren.

Spanplafonds zijn er in heel wat verschillende uitvoeringen. Deze hebben ze bij Camee stuk voor stuk in de vingers. Zo worden pvc spanplafonds door hen warm geplaatst, terwijl polyester spanplafonds dan weer koud worden aangebracht. Qua design zit u alvast in beide gevallen goed. De kleurmogelijkheden zijn quasi onbegrensd. Uw plafonds kan dus perfect aangepast worden aan uw smaak en/of interieur.

 

Snelle plaatsing van uw spanplafond

Amper één dag, meer is er niet nodig om een perfect pvc spanplafond te plaatsen. Ideaal als u een snel resultaat wenst. Bovendien verwerken ze er ook gelijk uw spots in. Weer een zorg minder!

Voor meer info : https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/pvc-spanplafonds/