Builds
Image default
Woningen

Huis kopen in Spanje

Op zoek naar huis kopen in Spanje? Zoek niet verder en kijk nu snel op de website van MedVillaSpanje.com

Bij het kopen van een huis in Spanje komt nogal wat kijken. Meestal gaat het om grote bedragen, het spaargeld van een heel leven, vaak aangevuld met een hypotheek. 

Tips huis kopen in Spanje

Als eerste tip willen we u meegeven om u niet mee te laten slepen in uw enthousiasme en direct te tekenen voor huizen te koop in Spanje. Het is natuurlijk allemaal heel erg leuk en ook hartstikke fijn om in een land te wonen waar de zon vaker schijnt. Maar realiseer u wel dat, als het uw eerste huis in Spanje wordt, u waarschijnlijk nog maar weinig weet over hoe het leven in Spanje er uit ziet. Het lijkt allemaal mooi en de locaties zien er vaak prachtig uit…. Niets is meer zoals in België of Nederland…. maar dat geldt ook voor de regeltjes, de wetten, de taal en de gebruiken… Blijf nuchter en bekijk een huis of appartement Spanje met uw verstand en wuif onvolkomenheden niet zo maar weg!!

Huis kopen in Spanje: Uw buren

Let bij het kopen van een huis in Spanje op wie uw toekomstige buren worden. Eerlijk is eerlijk… de Spanjaarden zijn een luidruchtig volkje. Koopt u een huis dat niet vrijstaand is, bedenk u dan goed wat u voor een overlast kunt verwachten van de buren. De halfsteens muurtjes zullen niet in uw voordeel zijn.

Huis kopen in Spanje: De omgeving

Let bij het kopen van een huis in Spanje op de directe omgeving. Is deze geschikt voor u? Wat is er bijvoorbeeld te doen buiten het hoogseizoen en spreekt u dat aan? Zijn de faciliteiten dan geopend en rijdt het openbaar vervoer nog met dezelfde frequentie? En zijn uw buren ook aanwezig buiten het hoogseizoen, of bent u dan op uzelf aangewezen? Is het huis goed bereikbaar vanaf het vliegveld, snelweg en met het openbaar vervoer? Hoe is de medische zorg geregeld in de omgeving die u op het oog heeft? Mag u uw huisdier meenemen in de woning of het appartement? Is het huis makkelijk te verhuren als u er zelf niet meer zou wonen? Is het een veilige buurt waarin het huis staat en wat verwacht u van de ontwikkeling op dit vlak voor de toekomst? Verder kijkt u natuurlijk naar dezelfde zaken als waar u in Nederland op zou letten, zoals winkels en/of scholen in de buurt, leegstand etc.

We hebben ook luxe villa’s op Las Colinas golf te koop

http://www.youtube.com/watch?v=9ZQjbr48Xng&t=10s

Voor meer info : http://www.medvillaspanje.com//nl/huis-kopen-in-spanje/

Gerelateerde artikelen

Droomhuis aan de Costa Blanca in Spanje

Tegels kopen bij deze gespecialiseerde winkel in West-Vlaanderen

Vind de perfecte keuken die bij u past in een keukenwinkel nabij Brecht