Builds
Woningen

Op zoek naar een goede slotenmaker in Almere?

Wist u dat 80% van de inbraken gepleegd worden door gelegenheidsinbrekers? Zij pakken hun kans als u uw huis net even niet goed afgesloten heeft, omdat u weg gaat voor een kleine boodschap, of even de hond gaat uitlaten. Doe altijd goed uw deur op slot, ook als u maar kort weg bent. Of nog beter: kies voor een goede, betaalbare en betrouwbare beveiliging met anti-inbraak hang- en sluitwerk. Als u ervoor kiest om uw woning goed te beveiligen volgens de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen dan verkleint u de inbraakkans met een indrukwekkende 95%! Dit wilt u toch ook?

Houdt inbrekers buiten de deur

Veel verzekeraars geven u een korting op de premie van uw verzekering als u uw woning beveiligt volgens dit Politie Keurmerk Veilig Wonen . Onze ervaren en goed opgeleide monteurs werken uitsluitend met materialen die voldoen aan dit keurmerk. Onze medewerkers installeren de gewenste producten altijd keurig en precies, en plaatsen op duidelijk zichtbare en logische plaatsen beveiligingsstickers om inbrekers te ontmoedigen. Zij zien in een oogopslag dat uw woning goed beveiligd is en weten dat het ze (teveel) moeite zal kosten om uw woning binnen te dringen en zullen dan liever voor een minder goed beveiligde woning kiezen.

Een veilig gevoel bij een betrouwbare slotenmaker

Heeft u een nieuwe woning gekocht, of een nieuwe huurwoning toegewezen gekregen? U wilt er toch zeker van zijn dat vorige bewoners niet zomaar uw huis in kunnen? Onze erkende slotenmaker Almere kan voor u alle sloten vervangen. U bepaalt wie wanneer uw woning in mag! De slotenmakerwereld staat niet overal als even betrouwbaar bekend. Kiest u ervoor om een slotenmaker in te schakelen, let u er dan vooral op dat dit een erkende slotenmaker is, zoals wij. Zo weet u dat u altijd netjes, betrouwbaar, veilig en voordelig geholpen wordt.

Voor meer info :