Builds
Woningen

Tip: meubels op maat

Als u aan het bouwen of verbouwen bent, bent u ongetwijfeld ook op zoek naar nieuwe meubels om uw woning mee op te vrolijken. Inbouwkasten om alles in op te bergen, een op maat gemaakte dressing, een mooie kast om al u boeken in te verzamelen, de keuken of badkamer van uw dromen op maat, een leuk tv-meubel, etc.. Kortom, u bent op zoek naar functionele meubels die er ook nog eens leuk uitzien.

Bezocht u ondertussen al een aantal meubelzaken en kwam u tot de conclusie dat uw droommeubels gewoonweg niet bestaan, dan hoeft u zeker niet te paniekeren. Meubels kunnen ook op maat worden gemaakt. Meubels voor uw eet-, woon-, bad- of slaapkamer, etc.; of om uw kantoor mee in te richten. Voor een perfect eindresultaat en de juiste service schakelt u best een vakspecialist in. U bezorgt hen uw originele ideeën, schetsen of een plan, en zij doen de rest.

‘Op maat’ wil ook zeggen dat u eindeloze mogelijkheden hebt op het vlak van afwerking en materialen: fineerhout, massief hout, laminaat, blinkend of mat, met of zonder verlichting, afgewerkt met glas of niet, etc.. Deze kunnen een complexe afwerking hebben, maar ook heel strak en minimalistisch zijn. Op maat gemaakte meubels brengen rust en harmonie in uw interieur en maken maximaal gebruik van de beschikbare ruimte. Meubels op maat creëren een persoonlijke sfeer en maken van uw woning een thuis, een unieke en aangename plek waar het gezellig is.

Voor meer info : http://www.internolux.be/meubels-op-maat/