Builds
Dieren

Akita Inu pups te koop: vier tips

Oorsprong

De Akita Inu is één van van de oudste rassen van Japan en vind zijn oorsprong in  de 17e eeuw. Deze hond werd gebruikt als keizerlijke waakhond, voor hondengevechten en voor de jacht op wild en beren. Sinds 1931 maakt de Akita onderdeel uit van het Japans nationaal erfgoed. 

Karakter 

De Akita Inu pups te koop beschikken over een unieke combinatie van waardigheid, moed, affectie en waakzaamheid. Ze zijn  aanhankelijk en trouw naar  familie en  zeer gesteld op gezelschap, maar agressief naar andere honden en dieren. De Akita Inu pups te koop hebben een sterke wil en hebben een strenge opvoeding nodig. 

Ondanks dat de Akita Inu pups te koop aangeboden, pittige honden zijn, moeten ze niet met  harde hand opgevoed te worden. Dit heeft een averechts effect. Een Akita zal alleen iets voor u willen doen als hij correct gemotiveerd wordt en u zijn respect verdiend door waardig met hem om te gaan.

De Akita leert snel, maar door zijn intelligentie leert hij ook gauw de verkeerde dingen. Het is daarom zeer belangrijk consequent te zijn. Een Aktita Inu pup is gauw verveeld en moet voldoende uitgedaagd worden. Bij het trainen moet er dus voldoende variatie in de oefeningen aangebracht worden. T

Verzorging

De honden hebben een ruwe, kortharige vacht die regelmatig geborsteld moet worden. De zachte ondervacht is gevoelig voor vervilting.De levensverwachting voor Akita Inu pups te koop ligt rond de twaalf jaar.

Voeding

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. Onze Aktita Inu pups te koop hebben een specifieke puppy-voeding nodig. 

Voor meer info : http://www.dogcatandco.be/