Builds
Image default
Dieren

Een dierenpension in Oost-Vlaanderen dat om uw dier geeft

Pension de Ark, gelegen in Lochristi, is al jaren een begrip in Gent en omstreken wanneer het aankomt op kwalitatieve dierenopvang. Het dierenpension opende in 1980 als een van de eerste in Oost-Vlaanderen zijn deuren. Toen nog met veel meer activiteiten dan enkel dierenopvang. Zo hadden ze onder meer een groothandel in hondenvoeding en -hokken. Omwille van het grote succes lieten ze na enkele jaren de nevenactiviteiten achter zich, om zich volledig te kunnen focussen op hun kennel.

Specialist in hondentoilettage

Eén nevenactiviteit bleef echter wel behouden: toilettage voor honden. Tijdens het verblijf van uw hond in dit dierenpension in Oost-Vlaanderen kan u ervoor kiezen om uw hond door hen zindelijk te laten maken. Uiteraard zijn de resultaten onderhevig aan verschillende factoren, waaronder de leeftijd en de duur van het logement. Vraag ernaar wanneer u een reservatie maakt. Eigenaars Marijke De Wilde en Ivan Hongenaert staan u graag bij met raad en daad.

Opvang voor hond en kat

Niet alleen honden kunnen genieten van een verblijf in Pension de Ark in Lochristi, ook katten zijn van harte welkom. Omwille van de vele vraag van hondeneigenaren die naast een hond ook een of meerdere poezen in huis hebben, besloot het pension om uit te breiden met een kattenafdeling. Net zoals bij de hondenverblijven zijn ook deze voor de katten uitgerust met alle comfort. U hebt de keuze uit drie soorten verblijven:

  • Een standaardverblijf voor maximaal één kat;
  • Een groot verblijf voor maximaal twee katten;
  • Een luxe verblijf voor maximaal vier katten.

Vertrek met een gerust hart op vakantie

De grote en luxeverblijven zijn uitermate geschikt wanneer u meerdere katten heeft en deze graag samen wil houden. Hun hok is steeds voorzien van een buitentuintje, omheind met ijzerdraad zodat ze niet kunnen ontsnappen maar wel heerlijk kunnen genieten van de buitenlucht en het zonnetje. In de opvang zijn steeds voldoende speeltjes aanwezig, net zoals krabpalen. In elke ruimte zijn er legplankjes op verschillende hoogtes aanwezig waar uw lieveling naar hartenlust kan dutten of de boel in de gaten kan houden. Voor iedere extra kat in een groot of luxeverblijf betaalt u trouwens slechts 20% van de overnachtingsprijs. Dit maakt het dierenpension, gesitueerd in Oost-Vlaanderen, een voordelige keuze wanneer u op zoek bent naar opvang voor een of meerdere huisdieren.