Builds
Image default
Woningen

Voordelen van een opslag bij renovaties

Wanneer je om welke reden dan ook opslag nodig hebt ga je op zoek naar het juiste bedrijf maar ook naar de voordelen en nadelen. Je wilt per slot van rekening wel dat je opslag goed beveiligd is. Ook de mogelijkheden zijn natuurlijk goed om dan te weten net als de kosten van de opslag.

Opslagruimte Oosterhout

Wanneer je in de omgeving van Oosterhout woont, kan je gebruik maken van de diensten van boxss. Je kunt er eenvoudig een opslagunit laten bezorgen op het adres waar de inboedel staat. Wanneer je deze inboedel in de unit hebt gezet en de deur op slot gaat komen ze het weer ophalen en zorgen ze er voor dat de unit in de opslag komt te staan. Wanneer de unit bij jou geleverd wordt heb je twee uur de tijd om de unit te voorzien van de inboedel. Tevens worden er verhuisdekens mee geleverd. De opslag waar de unit dan terecht komt is beveiligd en verwarmd. Er is 24/7 camerabeveiliging aanwezig. Deze opslag is dagelijks geopend en kan je dan in met je eigen sleutel met code.

 Opslag Oosterhout gebied staat je graag tot dienst. Door middel van de ruimtecalculator kan je uitrekenen hoeveel opslag je nodig hebt. Je vult in om welke ruimte het gaat wat je wilt opslaan en dan geeft de calculator aan hoe groot de opslag moet zijn. De box-to-go heeft verschillende maten zoals 9, 13 en 15 m3. Deze boxen zijn van hout.

Opslagruimte Veghel

Wanneer je in de omgeving van Veghel woont of werkt kan je ook daar gebruik maken van de diensten van boxss. Het is zo heerlijk gemakkelijk omdat ze een opslag box gratis op locatie afleveren. Je hoeft dus niet zelf te slepen met de waarde volle spullen om die op te slaan. De opslag wordt voor de locatie afgeleverd en op die manier krijg je dan twee uur de tijd om de opslag te vullen met de spullen. Wanneer deze weer afgesloten is wordt het weer opgehaald en naar de opslagunit gebracht. Deze opslagunit is verwarmd en beveiligd. De unit wordt 24/7 beveiligd met camerabewaking. Het mooie is dat je waardevolle spullen nu op een veilige en warme plek liggen waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken.

Wanneer je tijdelijke opslagruimte nodig hebt is dit ook mogelijk. De beschikbare opslagruimte Veghel kunnen we je geven wanneer je contact op neemt. We helpen dan ook zoveel mogelijk naar de wensen die je hebt en welke tijdelijke opslag het beste is. Er zijn natuurlijk verschillende soorten opslagmogelijkheden zoals opslag en stalling. Bij de stalling kan je denken aan autostalling, caravanstalling, bootstalling, motorstalling en scooterstalling. En voor de opslag kan je denken aan meubel, inventaris en inboedelopslag.

Wanneer doe je inboedelopslag?

Er zijn natuurlijk verschillende redenen maar de meest voorkomende zijn toch wel:

  • Bij een verhuizing
  • bij een tijdelijk onderkomen
  •  vakantiespullen op slaan
  • Hobbyspullen opslaan
  • Als je je studentenkamer moet verlaten
  • Bij ruimtegebrek
  • Bij een verbouwing
  • Boedelopslag van bedrijf