Builds
Image default
Dieren

Een operatie aan een hond is een onplezierige ingreep voor elk baasje in Hoogstraten

Waar u zich ook bevindt, in Hoogstraten of elders in België of Europa, een operatie aan uw hond is nooit iets waar u naar uitkijkt. Ook al zal de hond er heel veel bij baten en zal die zich nadien veel beter voelen, naar de operatie zelf kijkt u nooit uit. U wil die wel graag laten uitvoeren om uw hond nadien weer volop te kunnen zien genieten, maar de operatie zelf blijft altijd een precaire situatie. Er kan veel gebeuren wat een hond niet kan meedelen zoals een mens tegen een dokter kan zeggen waar het juist pijn doet. Daardoor weten dierenartsen ook niet hoe de hond zich voelt en kunnen ze ook minder makkelijk weten als er zich complicaties voordoen.

Een dierenarts die u kunt vertrouwen

Om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk kans is op complicaties tijdens de operatie van uw hond in Hoogstraten, opteert u best voor een dierenarts die gespecialiseerd is in operaties. Zo’n dierenarts vindt u in Meer bij Dierenarts Vandekeybus. Zij zijn gespecialiseerd in de zorg van honden en dus ook bij een operatie van uw hond in Hoogstraten. Wanneer uw hond nood heeft aan een ingrijpende operatie kunt u altijd op hen rekenen. Zij zorgen voor uw hond voor, tijdens en na de operatie, zodat uw hond niet tekort komt en zo snel mogelijk revalideert zodat die weer naar huis mag. Als de operatie goed verlopen is, wordt de hond in een comfortabele bench geplaatst waar die alles krijgt wat die nodig heeft. Als de eerste zorgen achter de rug zijn en er geen complicaties opgetreden zijn, mag de hond naar huis en kan die thuis verder revalideren.

Verzeker u van de beste zorgen voor uw hond

Hoe beter de operatie verloopt, hoe minder last uw hond zal hebben. Het is dus zake om een goede dierenarts te vinden die ervoor zorgt dat de operatie snel en zonder problemen verloopt. Zo heeft uw hond er maar heel weinig last van en kan die snel mee terug naar huis. Contacteer de praktijk om een afspraak te maken en vermeld zeker ook waar het om gaat zodat zij weten of het dringend is of niet.

https://www.dierenartsvandekeybus.be/