Builds
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hier vindt u nog een tikklok voor uw tijdsregistratie

Een traditionele tikklok is en blijft de meest handige manier om de werkuren van uw medewerkers te controleren. Het gaat niet om controle wegens wantrouwen, het is gewoon de meest objectieve manier om overuren en afwezigheden te registreren. De werknemer is zelf verantwoordelijk voor het correct in- en uittikken.

Administratie vergemakkelijken en uw stress verlichten

Dankzij een tikklok wordt alles – denk aan vakantiedagen, ziekteverlof, pauzes, overuren, afwezigheden, nachtwerk enzovoort – correct geregistreerd. Ook bij ploegenwerk is het een heel erg praktische manier om alles te registreren. Zo wordt de administratie heel wat minder gecompliceerd. Alles wordt vanzelf samengevat en er kunnen geen discussies ontstaan over uren. Ook bij het opmaken van facturen kan u exact aangeven aan uw klant hoe veel uren er gewerkt werden aan zijn product. Een tikklok is heel handig in fabrieken en werkplaatsen zoals garages. Bij Share in Aarschot kan u een traditionele tikklok kopen binnen een beperkt budget. Zij richten hun services namelijk op kleine en middelgrote ondernemingen over heel Vlaanderen. De tikkloksystemen kunnen ingesteld worden op maat van uw bedrijf. U kan vaste of glijdende uurschema’s laten instellen, kiezen of een tijdsindeling van 60 of 100 minuten beter is en het kan zelfs geconnecteerd worden met uw sociaal bureau. Zo bent u volledig ingedekt tegen discussies over werkuren. De installateurs van dit bedrijf komen langs om alles te installeren op uw ethernet netwerk. Alle data wordt dan automatisch doorgestuurd naar uw administratieprogramma. Hierdoor spendeert u heel wat minder tijd aan het berekenen van lonen en kan u meer tijd spenderen in het leiden van uw bedrijf of met uw familie.

Contacteer deze expert voor makkelijke loonberekeningen

Via de website van SHARE uit Aarschot kan u alle contactgegevens vinden zodat u al uw vragen in verband met de tikklok kan stellen. Deze expert installeert al jarenlang tijdsregistratie- en andere administratiesystemen om het leven van de kleine zelfstandige heel wat rustiger te maken. Twijfel niet en contacteer hen snel!

https://www.share.be/nl