Builds
Image default
Woning en Tuin

Een interieurwinkel in Gent voor buitengewone designmeubelen

Bent u op zoek naar een exclusieve meubel- en interieurwinkel in Gent die sublieme designmerken verkoopt aan particulieren en professionelen? Dan vindt u bij Four Rooms exact wat u nodig heeft. Hun aanbod van designmeubelen en -objecten straalt exclusiviteit en originaliteit uit. Heeft u het gevoel dat u dit al vaker gehoord heeft? Dan onderscheiden Line en Pieter, de gepassioneerde oprichters van deze winkel, zich met hun visie en aanpak. Exclusief, kleinschalig en heel vaak op maat zijn termen waar zij voor staan. Wanneer u voor design met een verhaal wilt gaan, zit u bij deze interieurwinkel in Gent dus zeker op de juiste plek.

De visie en aanpak van deze interieurkenners

Four Rooms streeft naar duurzaamheid, lokale producten en handmade creaties. Hun voorkeur voor lokale merken is sterk, dat zich toont in hun assortiment dat gevuld is met meubels ‘made in Europe’, en nog liever, gemaakt in eigen land. Maar nog vooraanstaander is hun keuze om in zee te gaan met kleinschalige designers en ateliers. Het zijn zij namelijk, die ontwerpen creëren waar met hart aan ziel aan gewerkt is en waarbij de productie van heel dichtbij opgevolgd wordt. Die samenwerking zorgt er ook voor dat ze in staat zijn om heel vaak maatwerk aan te bieden, waardoor u een passende oplossing vindt om uw interieur te laten stralen. Duurzaamheid is een term die op de huidige dag niet meer onmisbaar is. Dit toont zich in deze designmeubelen aan de unieke stukken die gemaakt zijn met veel aandacht en toewijding, waardoor u er vele jaren en decennia plezier van zal hebben.

Geniet van hun persoonlijke aanpak

Deze interieurwinkel in Gent wordt uitgebaat door twee interieurkenners die een eigen manier van werken en een eigenzinnige stijl hebben ontwikkeld. Zij hebben speciaal voor u een selectie gemaakt in hun webshop van een aantal meubelen en interieurobjecten die u meteen online kan bestellen. Toch geven ze de voorkeur aan de persoonlijke aanpak waarbij u rond kan kijken in hun fysieke showrooms om ideeën op te doen of een inspirerende babbel te krijgen. Op welke manier u ook geholpen wilt worden bij het ontwikkelen van een interieur met een persoonlijke touch, Four Rooms ontvangt u met open armen. Leer hun kennen en raak overtuigd van design!

https://fourrooms.be/