Builds
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom kiezen voor epoxy?

Als je aan het zoeken bent naar de beste optie qua vloeren voor je bedrijf, helpen we je graag een doordachte keuze maken. Laten we beginnen met de voor de hand liggende vraag: uit welke sector komt je bedrijf? Het antwoord op die vraag zal bepalen of je eerder een epoxyvloer of een PU gietvloer moet overwegen. 

Een epoxyvloer of een PU gietvloer?

Als je bedrijf uit de auto- of textielindustrie komt is epoxy omwille van zijn duurzaamheid, hoge mechanische en chemische weerstand en krasbestendigheid de beste keuze. Een epoxyvloer is ook uitermate geschikt voor bedrijven uit de voedselindustrie en zelfs voor brouwerijen en professionele keukens. Als je bedrijf eerder grotere industriële ruimtes heeft, is een PU gietvloer misschien wel een betere keuze dan een epoxyvloer. Ze zijn namelijk 100% waterdicht en zeer elastisch. Ook hier zijn alle kenmerken van epoxy van toepassing: een PU gietvloer heeft bijvoorbeeld ook een hoge mechanische en chemische weerstand. Zo zijn ze bestand tegen de meeste kleurstoffen en zuren.  Daarnaast kan polyurethaan op alle ondergronden worden geplaatst, zelfs op reeds bestaande tegelvloeren. PU gietvloeren hebben niet alleen nut in grote industriële ruimtes, maar worden ook vaak gelegd in kleine werkplaatsen, garages, magazijnen en labo’s.

Werk met een topspecialist

Voor je werken wil je uiteraard het beste van het beste aan een eerlijke prijs. Als we een topspecialist kunnen aanraden, is het wel ABBI Industrie. Ze beschikken niet alleen over enthousiaste werkers, maar hebben ook al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharsttechnieken. Denk hierbij aan gietvloeren, herstelwerken, gevelwerken en vochtbestrijding. Je kunt eenvoudig en snel een offerte op maat van jouw ruimte bij hen aanvragen. Prijzen worden gebaseerd op de klasse van de gietvloer en de hoeveelheid vierkante meters. Aarzel niet om verdere vragen aan hen te richten. Hopelijk heeft dit artikel je meer inzicht gegeven in de verschillende soorten vloeren.

Gerelateerde artikelen

ICT Bedrijf uit Amersfoort

Medewerkers hebben klantendienstvaardigheden nodig die specifiek zijn voor elk ondersteuningskanaal

Zoekt u een advocaat ondernemingsrecht voor juridisch advies voor bedrijven?