Builds
Auto

Bestelbusje leasen is zo gebeurd

Met een bedrijfje waar je van stad naar stad moet rijden en ook nog eens materiaal moet meenemen, is het handig om een bestelbusje aan te schaffen. Eentje waar je genoeg ruimte in hebt, misschien zelfs een geordende manier zodat je over snel bij kunt en dan nog voor een leuk prijsje. Je bent eigen ondernemer en zult denken: leasen? Maar ik heb helemaal geen baas. Helemaal misgezien, want het kan wel. Private lease is de afgelopen tien jaar steeds meer in opkomst gekomen en populair geworden. Je kunt zelfs leasen zonder ondernemer te zijn. En het is helemaal geen gedoe. Enige waar je aan moet denken is dat je een goede leasemaatschappij uitzoekt.

Zuinige auto’s worden gestimuleerd

Er werd al even gesproken over een bestelbusje. Een Citroen Berlingo leasen is zeker mogelijk, maar wordt niet aangeraden. Met de leaseauto’s probeert de autobranche namelijk de zuinige auto’s te stimuleren. Auto’s die zuinig rijden, groen zijn, niet te veel milieu vervuilen en toch nog modern zijn en lekker rijden. Je ziet ook steeds meer milieuzones in steden, waar je met een oudere auto niet in mag. In de toekomst zal dit zeker veranderen en kun je alleen nog met een zuinige auto de stad in. Nu heb je de keuze voor een auto.

Leasen is heel normaal

Je kunt als particulier dus ook gewoon een leaseauto aanschaffen, zonder dat je daar een werkgever voor nodig hebt om het te regelen. Niet meer nodig, gelukkig want er zijn zat mensen die de voordelen van leasen in zien. Met een zuinige auto betaal je een laag percentage bijstelling, dat gunstig is en scheelt in de portemonnee. Daarnaast kun je als je auto klaar is met leasen, weer een nieuwe leaseauto nemen. En die keuze begint al bij de nieuwste merken en modellen. Zo hoef je dus echt niet in een oud karretje van vijf jaar geleden te rijden.

Voor meer info : http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen