Builds
Auto

Renault Trafic leasen

Je bent het zat om elke keer in een tweedehands auto te rijden. Nu wil je wel eens een nieuwe! Je hebt gehoord over een auto leasen. En je hebt een al een auto op het oog. Waarom geen Renault Trafic leasen? Makkelijker en goedkoper dan je denkt! Of je nu voor je werk een auto wil leasen, privé graag in een nieuwe auto wil rijden of voor maar een korte periode een nieuwe auto nodig hebt, een Renault Trafic leasen kan altijd.

Waarom leasen en niet kopen?

Kopen heeft zeker zijn voordelen. De auto is dan echt helemaal van jou. Maar dan moet je wel eerst het aankoopbedrag bij elkaar gespaard hebben. Een Renault Trafic leasen is wat dat betreft eerder bereikbaar.

  • Je betaalt per maand een laag bedrag in plaats van het hele aankoopbedrag in één keer
  • In het maandbedrag zitten alle kosten inbegrepen. Geen gedoe meer met aparte bedragen voor de belasting, de verzekeringen en wat dacht je van de onderhoudsbeurten?
  • Bij pech krijg je meteen een vervangende auto tot jouw auto gerepareerd is.
  • Rijd je al veel jaren zonder schade? Dan gaat zelfs de premie van de verzekering omlaag!
  • Rijd je niet alleen particulier, maar rijd je ook voor je werk? Fiscaal kan je dit een voordeel opleveren.

Kortom, een Renault Trafic leasen is zeker iets om over na te denken!

Je bent overtuigd, je wil heel graag een Renault Trafic leasen. Hoe ga je dat doen? Op internet zijn er diverse maatschappijen dit auto’s voor de lease aanbieden. Bedenk wat je wensen zijn en hoeveel kilometers je per jaar gaat rijden. Vaak zijn er in het maandbedrag een vast aantal kilometers inbegrepen. En vergelijk dan de verschillende maatschappijen met elkaar. Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden. En voor je het weet rijd jij in je nieuwe auto!

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen