Builds
Auto

Goedkoop auto leasen Zuid-Holland

Heeft uw onderneming een vervoersprobleem? Goedkoop auto leasen is de oplossing. Nu klinkt dat wel wat eenvoudiger dan het daadwerkelijk is, maar met de juiste begeleiding kan dit klusje toch vrij gemakkelijk geklaard worden. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat u een leasemaatschappij vindt met een ruim assortiment leaseauto’s en voldoende kennis van zaken. Die leasemaatschappij hebt u nu gevonden, want Autoleasecentrale helpt ondernemers al geruime tijd aan de juiste leaseauto. Goedkoop auto leasen is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Houderschapsbelasting

Goedkoop auto leasen is alleen mogelijk wanneer je bekend bent met de regels van het spel. En dat zijn wij, dus dat komt goed uit. Er is namelijk zoiets als houderschapsbelasting. Deze term zegt u misschien niets, maar er is een naam waaronder deze belasting bekend (en berucht) is. De Motorrijtuigenbelasting. Omdat de overheid deze heffing wettelijk verplicht heeft gesteld is het maar het beste om zo verstandig mogelijk met de implicaties om te gaan. Goedkoop auto leasen moet natuurlijk geen “duurkoop” worden. Belangrijk bij het berekenen van deze belasting is de co2-uitstoot en het gewicht van de auto. Weinig uitstoot en een laag gewicht betekenen lage belasting. Goedkoop auto leasen wordt met dit soort auto’s dus sneller bereikt.

Opcenten Zuid-Holland

Is uw bedrijf gevestigd in Zuid-Holland dan krijgt u als onderdeel van de motorrijtuigenbelasting te maken met een heffing van de provincie. Deze heffing staat bekend onder de naam “opcenten”. Raar maar waar, deze heffing is niet in elke provincie even hoog. Goedkoop auto leasen is wat dit punt betreft in Zuid-Holland geen vanzelfsprekendheid. Om de begroting sluitend te krijgen en te houden heeft men besloten in Zuid-Holland de hoogste opcenten te heffen. Juist vanwege dit gegeven is het verstandig om samen met een specialist van Autoleasecentrale om de tafel te gaan zitten om de beste (en natuurlijk een legale) oplossing te vinden.

Voor meer info : http://www.goedkoopautoleasendirect.nl

Gerelateerde artikelen

Een kapotte auto verkopen, kan dat?

Een Ford Transit als leaseauto

Auto verkopen