Builds
Auto

Lease auto SEAT

Een auto leasen is nog niet zo gemakkelijk gezegd als gedaan: de keuze is enorm, en zeker bij Autoleasecentrale. Een Duits of Frans model? Of toch een Zuid-Koreaanse Hyundai? Doe het eens anders en kies als lease auto een Spaanse Seat! Deze van Spaanse autofabrikant brengt al sinds jaren prima auto’s op de markt. Bij Autoleasecentrale kunt u kiezen uit maar liefst 11 modellen van dit topmerk. Kwalitatief is er weinig op de SEAT-modellen aan te merken. Het feit dat SEAT tot de Volkswagen-groep behoort onderstreept dat. 

Lease auto Seat

Het goedkoopste model (de SEAT Mii) is te leasen vanaf nog geen 160 euro. Natuurlijk is kiezen voor een lease auto van het model Leon, Ibiza of Altea ook een optie. Een groot model is de SEAT Alhambra. Op zoek naar de ideale gezinsauto? De SEAT Toledo is een auto waar al veel mensen naar volle tevredenheid in rijden. Wat u wilt ligt helemaal aan uzelf, uw wensen en budget spelen natuurlijk de hoofdrol. Welk model wordt uw nieuwe lease auto? Wie meer ruimte en meer gemak in zijn lease auto wil hebben moet iets meer geld neertellen, dat is duidelijk. Toch zijn ook de duurdere modellen van Seat nog steeds zeer interessant geprijsd.

Seat Mii of ander model

In verband met de bijtelling is het misschien wel verstandig om nog in 2015 uw Seat aan te schaffen. Tenminste als u de Seat Mii als lease auto wilt hebben. Die valt in 2015 namelijk nog in de categorie 14 procent. Vanaf 1 januari 2016 wordt dit 21 procent. Dat percentage geldt overigens voor de meeste Seat-modellen. Gaat u echt voor één van de grotere opties, bijvoorbeeld de Alhambra dan kunt u er vanuit gaan dat u met 25 procent bijtelling te maken krijgt. De hoogte van de bijtelling is naast de uitstoot overigens ook nog afhankelijk van de cataloguswaarde van de auto; houd daar rekening mee.

Voor meer info : http://www.leaseautocentrale.nl