Builds
Auto

Onderdelen klassieke Volkswagen

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw klassieke Volkswagen, maar is het nergens te verkrijgen? Bij Paruzzi hebben we wel het onderdeel dat u nodig heeft om aan uw VW Kever te kunnen sleutelen. Als ware liefhebbers van klassieke Volkswagens zijn wij ruim 27 jaar geleden begonnen met het verkopen van zowel nieuwe als gebruikte onderdelen voor luchtgekoelde Volkswagens. We bieden alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit en kunnen altijd het onderdeel voor u vinden waar u naar op zoek bent.

Onderdelen snel bezorgd

Wanneer u aan het sleutelen bent aan uw Kever of VW bus, dan wilt u het liefst niet te lang hoeven wachten op het benodigde onderdeel VW. Daarom kunt u op de website van Paruzzi eenvoudig alle onderdelen bestellen. Deze worden dan zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd, zodat u verder kunt gaan waar u gebleven was. Niet alleen in Nederland kunt u profiteren van onze service, want we bezorgen ook in de rest van Europa. En als u iets meer tijd heeft, dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Yerseke. Hier kunt u op uw gemak rondkijken en voorzien wij u graag van het nodige advies.

Kever motor 

Op de website van Paruzzi vindt u meer dan alleen Volkswagen onderdelen. Er staat bijvoorbeeld technische informatie op en handleidingen voor het monteren van bepaalde onderdelen. Dit kan handig zijn, omdat voor plaatsen van sommige onderdelen specialistische kennis nodig is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een Kever motor. U kunt voor advies natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons, zodat wij u verder kunnen helpen als u er zelf niet uit komt. Neem ook eens een kijkje in onze catalogus of het Paruzzi magazine. Hierin staan tips voor het onderhouden en restaureren van uw Volkswagen.

Voor meer info : https://www.paruzzi.com/