Builds
Image default
Bedrijven

Goedkoper bellen? Kies sim only onbeperkt

 

Alhoewel bellen steeds minder populair aan het worden is, zijn er nog steeds mensen die veel gebruik maken van de telefoon. Mensen die bijvoorbeeld veel onderweg zijn voor het werk of die op een andere manier veel moeten bellen. Voor deze mensen is het altijd lastig om in te schatten hoeveel belminuten ze nodig hebben. 

 

Maar die zelfde is natuurlijk ook het geval voor mensen die veel gebruik maken van het mobiele internet. De provider zorgt vaak voor een bundel met belminuten en MB’s. Deze zijn relatief voordelig. Ga je echter over de bundel heen, dan moet je bijbetalen. Dit zorgt niet alleen voor onvoorspelbare kosten, maar ook voor hogere kosten. Wil je meer weten, bekijk de sim only aanbiedingen dan online.

 

De belminuten en MB’s buiten de bundel zijn namelijk een stuk duurder dan binnen de bundel. Er zijn sim only providers die hier een oplossing voor hebben; namelijk een sim only onbeperkt. 

 

Nergens meer omkijken naar met sim only onbeperkt

 

De providers bieden bundel aan met onbeperkte belminuten en data. Dit is natuurlijk gericht op een bepaalde doelgroep die vaak buiten de bundel komen of die niet voor onverwachte kosten wil komen te staan. Je betaald maandelijks een vast bedrag en kunt zoveel bellen en internetten als je maar wilt. Voor mensen die veel op pad zijn en dus hun databundel aanspreken is dit ideaal. Ook voor mensen die bijvoorbeeld de data van hun telefoon delen met hun laptop om onderweg te kunnen internetten op de laptop kan dit een uitkomt bieden. 

Niet voordelig bij weinig gebruik

 

Toch is een onbeperkt hollandsnieuwe sim only bekijken niet voor iedereen voordelig. Werk je bijvoorbeeld veel op kantoor of thuis waar je WIFI beschikbaar hebt en bel je maar heel weinig? Dan is het waarschijnlijk geen goed idee om voor een onbeperkt bundel te kiezen. Het kan natuurlijk wel heel erg prettig voelen dat je onbeperkt op internet kunt en onbeperkt kunt bellen, maar als je het niet nodig hebt kun je beter een andere bundel nemen waar je maandelijks voordeliger mee uit bent. 

 

Gerelateerde artikelen

Faire de la peinture par soi-même

stevige materialen voor een goede verbouwing!

Tanden zijn belangrijk