Builds
Image default
Bedrijven

Hoe breng je een beurs tot een succes?

Ga je binnenkort naar een beurs? Bijvoorbeeld om een nieuw product te promoten of om meer naamsbekendheid te krijgen? Als je naar een beurs gaat, is een mooie en professionele beursstand natuurlijk onmisbaar. Naast de beursstand speelt ook de looproute een rol bij jouw succes. Het is van cruciaal belang om je in de buurt van de looproute te plaatsen. Toch heb je hier niet altijd evenveel invloed op, waardoor hethandiger is om je op het ontwerp van de stand te focussen. Een goed ontwerp van de stand zorgt ervoor dat jij en jouw bedrijf opgemerkt worden. Een goede stand trekt bezoekers vanzelf aan en brengt hen in de verleiding om even een kijkje te komen nemen.  

 

Een beursstand huren 

Niet iedereen weet hoe je een beursstand het beste in kunt delen en aan kunt kleden. Het is dan aan te raden om te kiezen voor het huren van een beursstand. Kies bijvoorbeeld voor Isyfair als partner voor het huren van jouw beursstand. De specialisten van Isyfair weten precies welk ontwerp het beste werkt voor jouw bedrijf, wat er allemaal aanwezig moet zijn in de beursstand en hoe jouw beursstand op kan vallen.  

 

Zorg voor een open en uitnodigende stand 

Zorg ervoor dat jouw stand uitnodigt en een open uitstraling heeft. Dit geldt zowel voor de stand zelf als voor de mensen die in de stand aanwezig zijn. Naast de inrichting van de stand is het ook handig om te kijken naar hoe jouw stand belicht wordt. De manier waarop jouw beursstand wordt uitgelicht kan jouw beurs tot een succes brengen. Kijk daarnaast ook goed naar het drukwerk. Gebruik alleen maar korte, krachtige teksten en zorg ervoor dat alles wat je ziet van hoge kwaliteit. Heb je weinig ruimte maar veel hoogte? Kijk dan of jij jouw stand op kunt laten vallen door een extra groot logo dat al vanaf een afstandje zichtbaar is.