Builds
Image default
Bedrijven

Track and trace in de auto

Wat denk jij? Is het een voordeel om een track and trace-systeem in de auto te installeren? Als je de mening van de gemiddelde medewerker mag geloven, zijn er alleen maar nadelen verbonden aan het installeren zo’n systeem in de auto’s. Maar gelukkig zijn er ook voordelen die voor iedereen het verschil maken. We lijsten ze graag eens op.

 

Opvolgen via track and trace in de auto

Je medewerkers opvolgen? Dat is onbegonnen werk zonder track and trace-systemen in de auto. Niemand heeft namelijk tijd om elk moment te bellen om te locatie van de medewerkers te verifiëren.

Nochtans zijn er heel wat situaties waarbij de locatie een grote meerwaarde zou zijn:

  • Dringende interventies
  • Gewijzigde planningen
  • Algemene opvolging planning

In elk van deze situaties kan het hebben van een track and trace autosysteem een voordeel opleveren voor het beheer van je firma.

 

Onderhoud via track and trace in de auto

Je hebt het zeker al meegemaakt. Je voertuig moet op tijd en stond binnen voor een groot onderhoud of kleine reparatie. Daarvoor moet de kilometerstand goed in de gaten worden gehouden. Leg je hierbij de verantwoordelijkheid bij de medewerkers  of ga je zelf manueel de standen bijhouden? Als wij onze klanten mogen geloven is het missen van een onderhoud of niet melden van een reparatie meer regelmaat dan uitzondering. En dat laat zich direct voelen in de rentabiliteit.

Via ons systeem gaat het regelen van onderhoud alvast een stuk eenvoudiger. In onze software kan je namelijk eenvoudig de onderhoudsbeurten ingeven (bv. bij hoeveel kilometer of per datum) en wij doen de rest. Het systeem houdt de kilometers bij en stuurt op afgesproken momenten herinneringen naar alle gewenste personen (zoals je garagehouder).

 

Tijdregistratie

Een belangrijk voordeel is het gebruik van tijdregistratie. Bij mobiele medewerkers is het verwerken van hun gewerkte uren namelijk een groot probleem. Vandaag werken ze tot 16u30 maar morgen werken ze door tot 18u. Hoe verwerk je dan de werkuren? Simpel, door een badgelezer te koppelen aan het systeem. Door te badgen in het voertuigen zorgt onze software voor:

  • Overzicht van gewerkte uren
  • Overzicht van alle CAO bepalingen (o.a. mobiliteitsvergoeding)
  • Snelle verwerking naar het sociaal secretariaat

Nog geen systeem in je voertuigen? Dan zie je dat het de ideale tijd is om eraan te beginnen. Contacteer ons voor een gratis demonstratie. 

https://apps.geodynamics.be/track-and-trace/