Builds
Image default
Woning en Tuin

Moderne schuurwoningen

Eenschuurwoning laten bouwen in een super strak jasje met de modernste looks van nu. Klinkt dat niet goed? Een schuurwoning is gemakkelijk te herkennen aan onder andere zijn flauwe en lage kap. Daarbij heeft de woning geen enkele aanbouw in welke vorm dan ook en daardoor lijkt de woning dus echt op een traditionele schuur. Ook heeft een schuurwoning vaak een strak design, waardoor het eruit komt de zien als een simpele maar toch erg moderne woning.

Duurzaam wonen

Eenhuis laten bouwen kan niet gebeuren zonder over de toekomst na te denken. Schuurwoningen zijn erg milieubewuste woningen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Hierdoor is het gebouw CO2-neutraal. Soms komt het voor dat een schuurwoning volledig zelfvoorzienend wordt gebouwd door House of Lo. Dit betekent dat de bewoners bijvoorbeeld zonnepanelen aanleggen zodat ze zelf energie opwekken die ze kunnen verbruiken. Daarnaast kan er ook water opgevangen worden zodat er als het ware regenwater kan worden gebruikt in huis.

Prefab schuurwoningen

Tegenwoordig komen er steeds meer varianten van de prefab woning op de markt. Een ‘normale’ prefab woning laten bouwen is niets nieuws. Denk hierbij aan prefab notariswoningen of aan prefab schuurwoning. Een prefab woning wordt als het ware voorgefabriceerd in de fabriek, waardoor er daarna enkel nog een montagefase plaatsvindt op de bouwplaats. Omdat een schuurwoning uit relatief weinig onderdelen bestaan in vergelijking met andere prefab woningen, gaat de montage snel en voordat je het weet staat er een compleet nieuwe woning op de bouwplaats.

Design

Een schuurwoning heeft van zichzelf al een strakke en moderne uitstraling. Dit kan worden versterkt door bijvoorbeeld het gebruik van grote glaspartijen en simpele kleuren als zwart of wit. Hierdoor wordt het gehele design van de woning nog strakker en moderner. Ook qua inrichting is er natuurlijk een hele hoop mogelijk.

https://houseoflo.nl/