Builds
Image default
Bedrijven

veilig de weg op

Wat is het aller belangrijkste wanneer u in een rijvoertuig zit? Juist, veiligheid. En hoe kunt u veiligheid bet realiseren dan wanneer u gebruik maakt van camera’s die u gehele voertuig in beeld geven. Wij bij van Zwitserland hebben de beste achteruitrijcamera van Nederland en door ons uitgebreide assortiment kunt u op iedere soort auto een camera van ons laten plaatsen.

Maar dat is niet alles, van Zwitserland heeft ook voor vele andere voertuigen veiligheidscamera’s zo hebben wij zelfs voor militaire voertuigen camera’s! deze hebben een breder beeld, zijn beter bestendigd tegen eventuele schade en kunnen, zoals al onze camera’s, goed tegen het weer.

Maar ook vrachtwagens kunnen bij ons een goede camera achterop krijgen. Stelt u zich voor dat u niet meer zo’n bizar grote dode hoek achter uw truck heeft. Bekijk ons achteruitrijcamera vrachtwagen assortiment hier en breng de volgende keer uw pakketje zonder u zich ook dan maar één keer druk te maken over of er iemand direct achter uw truck zit. Dit is dé oplossing voor uw problemen met achteruitrijden.

De camera’s van Van Zwitserland zijn hufterproef. Dit wil zeggen dat ze goed tegen een stootje kunnen, niet makkelijk los te krijgen zijn en compleet weerbestendig zijn. U kunt uw auto met volle vaart tegen een muur aan rijden, waardoor de auto niks meer waard is, maar de camera’s van ons merk zullen nog steeds werken.

Geen camera nodig voor het land? Ook dat is geen probleem. Wij hebben namelijk ook camera’s voor boten. Deze zijn uiteraard 100% water bestendig en werken ook prima in het donker. Zo kunt u met een gerust hart de zee op.

Voor ons is het monteren van een camera kinderspel. En dat kan het voor u ook zijn. Als u de instructies die u bij de camera goed volgt, kunt u binnen het uur de weg weer op. Alleen deze keer dan een stuk veiliger dan voorheen want nu heeft u een goede investering gedaan om die veiligheid te verzekeren.

Voor meer info : https://www.vanzwitserland.nl/