Builds
Image default
Winkelen

De donkerblauwe Vlinderstrik van STRICKIE

Wanneer draag je nou een donkerblauwe vlinderstrik? Wat zegt de kleur donkerblauw? Maar nog belangrijker wat straal je uit bij deze kleur? En kan je de kleur donkerblauw goed hebben? In dit artikel even een krachtig stukje tekst met wat benodigde informatie over de donkerblauwe vlinderstrik. Want ja, je moet toch even weten of je voor de kleur donkerblauw gaat of niet. Wij helpen graag hoor. Ga maar rustig zitten.

Ja, de donkerblauwe vlinderstrik is te vinden in de collectie van STRICKIE. De vlinderstrik in de kleur donkerblauw is verkrijgbaar op deze pagina van STRICKIE. Maar zouden wij de kleur altijd adviseren? Ja, wel vaak om eerlijk te zijn. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat dit de meest succesvolle kleur is om bijvoorbeeld te dragen bij sollicitaties. De kleur straalt namelijk, rust, kalmte en betrouwbaarheid uit. En daar zijn nou eenmaal veel werkgevers naar op zoek. De kleur donkerblauw straalt status en macht uit. Niet voor niks maken veel bedrijven ook gebruik van de kleur donkerblauw in het logo, juist door deze eigenschappen. Dus heren, een sollicitatie voor de boeg, draag een donkerblauw item. Kom goed voor de dag en draag eens een STRICKIE. Scoor punten, zouden wij zeggen.

Maar naast deze uitstraling van de donkerblauwe vlinderstrik, is er nog een belangrijke afweging, want past de kleur bij je huid? Wat een afwegingen hoor ik u denken. STRICKIE is niet te beroert om dit even uit te leggen, hierbij. We houden het simpel. Je hebt twee huidtinten, een koele en een warme huidtint. Hoe zie je dat, of hoe komen we daar achter? Simpel, maar let op, het is een wat vreemde test. Voor de warme huidtint check houd je een stuk goudfolie onder het gezicht. Staat dit goed? Jep, dan heb je een warme huidtint, staat dit minder, dan is de huidtint wat minder warm, maar maak je absoluut nog kans op de titel een koele huidtint.  Hoe zie je dit? Houd een stuk zilverfolie onder je gezicht, staat dit goed? Ja dan heb je een koele huidtint, van harte gefeliciteerd. Niks is trouwens goed of beter, maar je kan er maar van op de hoogte zijn. Owja, er is nog een derde optie, staat het beide goed? Dan kan je beide kleuren aan. Lucky you.

Nu even terug naar de blauwe vlinderstrik van STRICKIE, bij welk huidtype draag je nu de kleur blauw. Ja, dat is direct een uitzonderlijk geval, want er zijn een aantal kleuren die eigenlijk goed bij iedereen passen. En dat is ook de kleur donkerblauw, maar mensen met rode haren, ja daarbij staat het helemaal fantastisch. Dat is een zogenoemde match made in heaven.

De conclusie is dus simpel. Donkerblauw is voor iedereen. Het staat chique en straalt vertrouwen uit. Draag het eens bij een sollicitatie en maak gewoon meer kans op een baan. Zo makkelijk kan het zijn. Maar naast de sollicitaties staat de kleur van een donkerblauwe vlinderstrik heel mooi bij een casual outfit, een mooi pak, of gewoon een jasje met een jeans.  Voor meer vlinderstrikken check STRICKIE. Of wil je eens wat inspiratie op doen, dan verwijzen wij je maar al te graag naar ons Lookbook, via Lookbook van STRICKIE. Succes met de keuze.

 

 

Voor meer info : https://www.strickie.nl/collectie/originele-vlinderstrik-donkerblauw/