Builds
Image default
Bedrijven

Zo kun jij ook makkelijk en voordelig boekhouden in België

Boekhouden in België wordt voor eenmanszaken en bedrijven met een KMO veel makkelijker met de komst van het boekhoudprogramma van Yoursminc. Voor een aantrekkelijk bedrag voorkom je een hoop administratieve rompslomp en kun je bovendien altijd terugvallen op de kennis van een expert als je tegen problemen aanloopt. Werk je momenteel met een ander programma en ben je hier niet tevreden over? Dan helpt Yoursminc je om gratis over te stappen.

Boekhouden België met een veelzijdig programma

Een boekhoudprogramma is alleen zinvol wanneer je het makkelijk kunt gebruiken en wanneer je ervan op aankunt dat de gegevens kloppen en volledig zijn. En dat is precies wat je krijgt bij Yoursminc. De gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat om ook zonder boekhoudkundige kennis een goede administratie te voeren en je kunt al je gegevens kwijt in de database. Denk daarbij aan facturen en gemaakte kosten, maar ook offertes, bankafschriften en het beheer van eventuele betalingen vanuit een webshop. Die gegevens geef je overigens zelf in, maar het maakt niet uit of je de informatie digitaal of per post aangeleverd krijgt. Digitale informatie wordt direct ingeladen en papieren scan je eenvoudig in terwijl het programma de data uitleest en opslaat.

Een win-win situatie

Je volledige boekhouding uitbesteden is duur en dat geld gebruik je liever ergens anders voor. Werk met Yoursminc en het invullen van je administratie is zo gebeurt. En dan hou je ook nog eens een hoop tijd over. Dat is wat de specialist een win-win noemt.

Voor meer info :