Builds
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een online webshop waar u gebak kunt bestellen wat geleverd wordt door de brievenbus. Na lang ontwikkelen heeft brievenbusbanket.nl taartjes ontwikkeld die precies in de afmetingen van een brievenbus doosje passen. Het verzenden van een taartje per post heeft als groot voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om het gebak aan te nemen van de bezorger. Dit maakt het ontvangen van een brievenbus cadeau makkelijk en daardooor nog leuker!

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende soorten en formaten taartjes per post waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u een keuze maken uit Haagsche Hopjes Banket, Chocolade Banket, Walnoot Sinaasappel Banket en Kaneel Banket. Kunt u niet kiezen? U kunt ook verschillende smaken combineren in een groter formaat combinatiebox. Zo heeft de ontvanger een heerlijke proeverij aan brievenbus taartjes. 

Brievenbus Cadeau

Een brievenbus cadeau ontvangen van brievenbusbanket.nl is een zeer smaakvolle en unieke ervaring. Zodra de ontvanger het doosje opent vindt diegene daarin een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap van de verzender. Hierna kan de ontvanger heerlijk samen of alleen genieten van het brievenbus cadeau. 

Een brievenbus cadeau verzenden van brievenbusbanket.nl is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop, u maakt een keuze uit het assortiment, u voegt eventueel een persoonlijk bericht toe en als laatste rekent u gemakklijk af met IDEAL. Een brievenbus cadeau is geschikt voor verschillende momenten zoals Moederdag of een Verjaardag Cadeau op afstand. 

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in de zakelijke markt of zakelijke bestellingen. Of u nou 10 of 10.000 stuks brievenbus taartjes wilt versturen voor personeel, collega’s of zakelijke relaties, het is geen probleem voor briebenbusbanket.nl 

U kunt ook relatiegeschenken in uw eigen huisstijl bestellen. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl via de telefoon of e-mail voor meer informatie of om de opties te  bespreken. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/