Builds
Gezondheid

Stel zelf je zorgverzekering samen

Mensen hebben verschillende behoeften als het om zorg gaat. Daarom heeft niet iedereen dezelfde zorgverzekering nodig. Bij Salland ZorgDirect kun je je zorgverzekering zelf samenstellen en dus zelf bepalen waarvoor je je wel en niet wilt verzekeren. Je kunt kiezen uit vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Alles is gemakkelijk online te regelen of aan te passen. Op de website staat een productvergelijker die je helpt bij het kiezen van de meest geschikte verzekering.

Tandartsverzekering afsluiten

De tandartsverzekeringen van Salland ZorgDirect zijn ook nog eens zeer betaalbaar. De maandelijkse premie en de vergoedingen verschillen per verzekering. Als je al een basisverzekering bij ons hebt afgesloten, kan je een losse tandartsverzekering afsluiten. Dat is zo geregeld!

Online verzekering aanpassen

Bij Salland ZorgDirect zorgen we niet alleen voor een goede zorgverzekering, we houden ook van gemak. Je zorgkosten declareren kan daarom heel eenvoudig met de handige declaratie app. In een mum van tijd is de nota bij ons! Salland ZorgDirect is de ideale verzekering voor mensen die graag zelf de controle hebben en zelf hun verzekering willen regelen. Je kunt bij ons heel veel online doen, van geld overmaken tot declaraties indienen en wijzigingen doorvoeren. Sluit daarom vandaag nog je zorgverzekering bij ons af. Als je meer wilt weten, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Voor meer info : http://www.zorgdirect.nl/