Builds
Image default
Groothandel

Dozen in Brussel bestellen?

Bent u woonachtig in Brussel (of omgeving) en wilt u graag dozen bestellen? Dat is geen enkel probleem! Bij de Dozenhal leveren wij namelijk in diverse Vlaamse steden zoals Antwerpen en Gent. U kunt bij ons kiezen uit meer dan 2500 verschillende formaten. Om te zien wat ons gehele assortiment is, kunt u gebruik maken van de dozenzoeker op de homepagina van onze website. Als u bij de dozenzoeker de gewenste lengte, breedte, hoogte en het aantal doorgeeft, maken wij direct voor u een selectie van producten die passen bij uw wensen. Ook kunt u direct een offerte aanvragen zodat u precies weet wat het kostenplaatje is en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Bij de Dozenzoeker maken wij gebruik van bepaalde termen om aan te geven wat voor doos het is. NW betekent bijvoorbeeld dat de doos helemaal nieuw is maar GEBR betekent dat het een tweedehands doos is. BL betekent dat de doos blanco is en BEDR betekent dat de doos bedrukt is met bijvoorbeeld een logo, naam of sticker. 

Dozen op maat in Brussel

Wilt u graag dozen laten leveren in Brussel maar staat de geschikte formaat er toch niet tussen in de dozenzoeker? Dan kunt u ervoor kiezen om de producten op maat te laten maken bij de Dozenhal. Zo kunt u helemaal doorgeven aan welke hoogte, breedte en lengte de doos moet voldoen. Ook kunt u hierbij kiezen om de doos direct te laten bedrukken. Zo kunt u kiezen om de doos te laten bedrukken met het logo of de naam van uw bedrijf maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een slogan. Gepersonaliseerde producten zorgen vaak voor meer naamsherkenning onder klanten en is goedkope offline advertising. Het personaliseren van onze verpakkingsmaterialen hoeft ook helemaal niet moelijk te zijn. Het enige wat u hoeft te doen is uw gewenste tekst of logo naar ons te sturen. Wij maken dan eerst een proefdruk in PDF vorm voor u zodat u kunt zien of het voldoet aan uw verwachtingen. Vervolgens gaan wij over tot de productie. 

Waarom de Dozenhal?

Bij de Dozenhal werken wij zeer snel. Als u vandaag bestelt, wordt uw bestelling de volgende dag geleverd omdat wij werken met ons eigen transport. Wij zijn beoordeeld met maar liefst een 9,4 gezien kwaliteit en service bij ons op nummer 1 staat.