Builds
Webdesign

Een website voor startende ondernemer

Een eenmanszaak starten dezer dagen is vrij eenvoudig. Een afspraak bij een ondernemingloket en vaak is je inschrijving al klaar in een half uur. De drempel is zeer laag, des te beter voor startende ondernemers die het gat in de markt hebben gevonden.

Pas gestart, wat nu?

Je hebt een interessant product dat je wil verkopen, de voorraad is klaar. De marketing is vaak pas opgestart, en je bent klaar met de voorbereiding. Maar uiteraard heb je kanalen nodig om je producten aan de man te brengen. Je kan een winkelpand huren en daar de verkoop regelen, maar vaak gaat dat samen met hoge huurkosten en heel wat andere rompslomp. Dus vaak kan je het best klein beginnen en dat kan al d.m.v. een website.

Webiste zelf maken of uitbesteden?

Kan je als startende ondernemer nog zelf je website maken? Er zijn vele gratis kanalen waar je een zeer eenvoudige website kan maken. Daarmee sta je ook op het internet, maar vaak mag je een gegeven paard niet in de bek kijken. Dat is ook zo met websites. Een professional inhuren kan hier mogelijk de enige oplossing zijn. Want als je een echt verkoopskanaal wil via internet, dan heb je de kennis nodig van een webdesigner. 

Website laten maken dus?

Dat klopt. Zo huur je de know how en kennis van een webdesigner in. Staat je website vrij snel online en met een professioneel design. Het is belangrijk dat je een degelijk systeem hebt waar je enkele jaren verder mee kan. Een degelijke structuur opzetten in je onderneming, daar hoort een website ook bij. 

Website laten maken Aalst

KMOwebdiensten.be is gevestigd in Aalst, maar maakt website voor gans België, Nederland en Frankrijk. Startende ondernemers, VZW’s, Scholen en verenigingen. We hebben allerlei klanten in ons portfolio. 

Voor elke klant gaan we op zoek naar de beste oplossing, het juiste ontwerp voor jouw doelgroep. Want jouw klanten moeten precies weten welke diensten of producten je verkoopt. De look and feel van de website is dus zeer belangrijk.

Door KMOwebdiensten.be een website laten maken zal je niet enkel verbazen qua prijs, maar ook naar service zijn gaan we ver. Een website is pas klaar als de klant tevreden is.

Voor meer info : https://kmowebdiensten.be/diensten/website/